Naan Food amp; Drink Studio sarbatoreste clasarea in top trei restaurante in ierarhia TripAdvisor

25 septembrie 2015

Naan Food & Drink Studio a reusit sa capteze atentia turistilor si a clientelei bucurestene in numai trei luni de la deschiderea portilor, obtinand pozitia doi in clasamentul TripAdvisor pentru Bucuresti. Dezvoltarea acestui proiect a necesitat o investitie de aproximativ 200.000 EUR – mare parte din amenajari fiind achizitionate la pret de producator – gratie faptului ca restaurantul este detinut de antreprenorul Dragos Bonea, fondatorul companiei Delta Studio.
“In prima instanta nu am lansat oficial restaurantul, optand pentru o perioada de test, in care am evaluat impactul meniului, al ingredientelor, al selectiei din crama sau al amplasarii in zona C.A. Rosetti” a declarat Dragos Bonea. “Chiar si asa, am avut bucuria de a fi foarte bine primiti de public si iata ca recomandarile clientilor nostri au pus bazele acestei noi afaceri, care se dezvolta mai rapid decat am estimat initial”, a continuat el.
Denumirea restaurantului provine de la painea indiana naan, coapta in cuptorul tandoor, si care se serveste condimentata cu mirodenii, ulei si seminte la fiecara masa la Naan Food & Drink Studio. Savoarea pe care o ofera cuptorul tandoor din bucataria restaurantului este exploatata din plin si pentru alte preparate din mediu.
Restaurantul a fost conceput in colaborare cu arhitectii din echipa Delta Studio si somelierul Ovidiu Olteanu, cel care conduce acum activitatea Naan. Meniul este realizat cu ingrediente provenite in mare parte din agricultura ecologica, de la ferme precum Ferma Sia, din Valcea, de unde se achizitioneaza ouale, laptele sau carnea de miel. Lista de preparate include retete vest europene, elemente specifice bucatariei fusion precum si influente asiatice. Chelnerii sunt pregatiti sa explice preparatele, sa mentioneze toate ingredientele si sa sugereze vinul potrivit.
Selectia de vinuri se axeaza pe crame romanesti, precum Crama Girboiu, Crama Vinarte, Cramele Recas, Crama Licorna, Crama Darie, Crama Metamorfosis, Cramele Halewood, Crama Segarcea, Crama Cepari, Crama Alira sau Crama Ratesti.
“Intentia noastra a fost aceea de a promova vinurile romanesti, mai cu seama ca ne asteptam la o afluenta de expati si turisti straini, confirmata si de TripAdvisor. Consideram ca vinul romanesc are deja multe de povestit si ne bucuram cand primim foarte multe aprecieri pentru crama din partea turistilor care ne trec pragul” a subliniat somelierul Ovidiu Olteanu. “Meniul nostru este foarte divers, insa nu prea incarcat, pentru a putea pastra aprovizionarea cu cele mai proaspete ingredinte” a adaugat acesta.
Restaurantul situat pe bulevardul C.A. Rosetti se compune din doua spatii, nivelul parter si nivelul crama, crama fiind destinata nefumatorilor. Capacitatea de asezare la mese este de 55-60 de locuri.
“Ne-am dorit sa avem un restaurant de dimensiuni medii, cu doar cateva mese, pentru a controla calitatea serviciilor si rapiditatea servirii. Prin definitie, cand tot ce ai in meniu este preparat pe loc in restaurant, timpul de servire se prelungeste, astfel ca era important sa faci fata unei seri aglomerate sau sa poti oferi intimitate pentru evenimente de tipul zilelor de nastere. Noi am incercat sa anticipam toate aceste elemente, dar sunt sigur ca avem inca multe de invatat si ne vom stradui sa primim sugestiile clientilor cu multa deschidere”, a mentionat Dragos Bonea.
Naan Food & Drink Studio este situat pe strada C.A. Rosetti nr. 26 si este deschis intre orele 11:00 – 23:00 in timpul saptamanii si 12:00 – 23:00 in weekend.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram