Micul Paris a fost dintotdeauna un oras plin de viata, cu serbari si petreceri la fiecare colt de strada, in fiecare carciuma. In ultimii 2 ani, City Grill a incercat sa aduca un omagiu conceptului de restaurant interbelic, la originile sale aflandu-se bucataria traditionala, marcata mai apoi de influentele diverselor timpuri: de la bucataria orientala la cea nemteasca iar mai apoi la cea frantuzeasca si ajunsa in prezent o bucatarie urbana cu influente cosmopolite, ce pastreaza din traditionalismul initial. Pentru a celebra 10 ani de City Grill, 10 ani alaturi de bucuresteni, in fiecare restaurant vor avea loc o serie de activitati, ce promit a incanta papilele gustative chiar si ale celor mai gurmanzi localnici.
„Cand am fondat City Grill in 2004, obiectivul nostru principal era de a crea o mancare cu un gust distinct, preparata simplu, incat sa pastreze savoarea si aroma ingredientelor de baza. Atat prin design-ul restaurantelor, cat si prin meniul propus, ne-am dorit sa reinviem si sa reinterpretam vechile valori romanesti. In 10 ani de activitate ne mandrim cu 15 unitati operate, 1.000 de angajati in grup si peste 10.000 de clienti pe zi, incantati sa guste bunatatile din meniul nostru. Pentru ca nu am fi ajuns astazi aici fara clientii nostri, vreau sa le multumesc tuturor celor care ne-au calcat pragul si au facut ca acest vis sa devina o realitate de succes’’, afirma Dragos Petrescu, CEO al Grupului City Grill.
Campania 10 ani City Grill
Prin fiecare client care ne-a trecut pragul, povestea fiecarui loc se imbogateste cu noi istorisiri, prin urmare o aniversare adevarata presupune a darui inapoi, tuturor celor care au ales de 10 ani restaurantele City Grill. Astfel, va fi creata campania umanitara Meniu in asteptare la City Grill, compusa din meniuri speciale zilnice care vor fi plasate pe o lista de asteptare pentru a fi oferite oamenilor nevoiasi. In urmatoarele 2 luni, meniurile speciale vor fi daruite atat de catre echipele din fiecare restaurant City Grill, cat si de catre clientii dornici sa se implice in aceasta campanie .
Cu ocazia aniversarii celor 10 ani savurosi, City Grill a creat special Meniul festiv de 10 ani, meniu cu care va surprinde in anumite intervale orare alese aleator clientii existenti in restaurant. Aceste meniuri contin cele mai savuroase preparate City Grill la un pret aniversar de 10 lei.
In acesta zi de sarbatoare, clientii pot avea surpriza ca Chef Kevin sa le ia comanda la masa si sa le pregateasca un preparat unic, personalizat. Surprizele nu vor lipsi din nicio farfurie, iar deliciul va fi cuvantul cheie pentru fiecare preparat al lui Chef Kevin. In plus, pe baza de rezervare, Chef Kevin va organiza pe 31 mai si 7 iunie intre 9-11 un workshop in care se va gati Laska, unul dintre cele mai populare preparate din Malaezia.
Surprizele continua, astfel City Grill va aduce Vedete la masa cu clientii, iar cei ce aleg restaurantele City Grill din Covaci si Lipscani vor fi surprinsi de o vedeta cunoscuta care se va aseza cu ei la masa de pranz, la o cafea sau o scurta discutie.
Vestile bune vor circula repede prin newsletter-ele City Grill, astfel prin Out4food clientii posesori ai cardului de fidelitate vor fi anuntati de aniversarea City Grill si vor beneficia pe 29 mai de o acumulare de puncte de 15% in conditiile regulamentului promotiei.
10 ani de savoare in inima Bucurestiului
Cei ce aleg sa intre in lumea City Grill vor descoperi in mancarea aleasa munca si pasiunea multor oameni, de la micii furnizori cu ferme locale si producatorii locali de vin, la furnizori mari care selectioneaza cu grija produsele pe care le importa si pana la bucatari si echipa de achizitii, care testeaza fiecare produs, inainte de a fi integrat in meniul City Grill din locatiile City Grill Lipscani, Primaverii, Covaci si Floreasca.
City Grill a introdus in ultimii ani conceptul de bucatarie romaneasca urbana, sedimentand acest stil de viata, in fond, prin fiecare locatie nou deschisa si prin fiecare meniu creat special pentru cei ce iubesc gastronomia autohtona. Bucataria romaneasca urbana este un mix impecabil, ce inglobeaza un secol de gastronomie, in care arta gatitului, plecata initial dintr-o necesitate a omului, a evoluat treptat spre placere si chiar spre pasiune.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro