1000 de euro pentru copiii cu dizabilitati

19 iunie 2012
Autor:
dowmedia08

Firma din Targu-Mures, este o filiala a firmei MEBEDO GmbH din Germania si si-a inceput activitatea pe plan local in luna ianuarie a acestui an. Conducerea firmei a decis sa isi lase amprenta in viata comunitatii muresene venind in sprijinul copiilor cu dizabilitati. ”Ideea a pornit de la firma mama, care vroia sa porneasca cu dreptul activitatea in noua locatie din afara Germaniei, si in acelasi timp sa isi anunte prezenta pe plan local. Pe langa faptul ca aducem noi locuri de munca pe piata de IT a orasului, ne dorim sa ne implicam activ si sa sprijinim comunitatea din care vom face parte, speram mult timp de acum inainte. De aceea, suntem deschisi la propuneri de sponsorizari si donatii”, a declarat László Erdős, Managing Partner MEBEDO Software, filiala Targu-Mures.

Cei 1000 de euro vor fi folositi pentru achizitionarea unei centrale termice la Casa de tip familial din Ceuasu de Campie, alaturi de alte donatii. ”Ne ajuta mult pentru ca bugetul este auster in zilele noastre si nu putem cumpara niciun obiect de inventar. Inseamna bani multi si avem nevoie de exemplu de o centrala termica la o Casa din Ceuasu de Campie […] Avem nevoie de frigidere la toate cele patru case deoarece cateodata se aduce mancare pentru vreo doua zile.” a mentionat dr. Maria Kalakatroni, sef Serviciu Centre Rezidentiale pentru Copii cu Deficiente Neuropsihiatrice din cadrul DGASPC Mures.
In judetul Mures sunt 121 de copii cu dizabilitati fizice si/sau neuropsihiatrice care locuiesc permanent in cele noua centre rezidentiale - patru in Ceuasu de Campie si cinci in Targu-Mures. Acestea asigura cazarea, ingrijirea de baza, si recuperarea acestor copii cu nevoi speciale, pentru a le imbunatati calitatea vietii, si pentru a-i ajuta sa devina adulti cat mai independenti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram