Sunteti in cautarea unui cos de fum? Nici o problema Seminee Mol vi le poate oferi

12 mai 2016
Autor:
Fortin

O companie cu experienta in montajul cosurilor de fum

Firma noastra este membra ASFOCH ceea ce inseamna ca va putem oferi garantia unor produse si servicii de inalta calitate realizate de profesionisti la standarde inalte. In gama noastra de servicii este cuprinsa si partea de proiectare a cosurilor de fum impreuna cu beneficiarul acestora cat si montarea lor. Pentru a ne asigura de calitatea serviciilor pe care vi le oferim suntem alaturi de dumneavoastra si dupa executarea montajului. Oferim si servicii de intretinere a acestor cosuri de fum astfel incat sa beneficiati de servicii complete fara a va mai face probleme legate de firma la care va trebui sa apelati pentru a vi le oferi.
Inca de cand suntem pe piata am proiectat astfel de cosuri de fum la cele mai inalte standarde de calitate, astfel incat clientii nostri sa fie multumiti de munca oferita.
Este bine de stiut ca inca din cele mai vechi timpuri aceste cosuri de fum au constituit solutia optima pentru evacuarea fumului, initial din casele oamenilor apoi din aria industriala.

Eficienta si siguranta maxima prin intermediul cosurilor de fum

Avansarea tehnologiei a revolutionat eficienta si aspectul cosurilor de fum astfel incat astazi este posibil sa alegeti dintr-o gama diversificata de cosuri de fum. Dar cele mai bune cosuri de fum raman cele din inox intrucat prezinta numeroase avantaje cum ar fi greutatea usoara ce usureaza montajul, rezistenta deosebita la coroziune si umiditate, prezinta un grad mare de siguranta si, desigur un aspect estetic deosebit.
Un astfel de cos de fum isi va arata eficienta inca de la prima utilizare in conditiile in care a fost montat corect dar acest lucru nu va fi o problema daca apelati la echipa noastra de profesionisti. Avem pregatite pentru dumneavoastra o gama variata de produse inclusiv astfel de cosuri de fum din inox care pe langa avantajele prezentate mai sus sunt si deosebit de estetice.

Apelati intotdeauna la profesionisti si suntem siguri ca nu veti regreta

Fie ca este vorba despre inlocuirea sau montarea pentru prima data a unui cos de fum este mai mult decat esential sa apelati la specialisti in domeniu pentru a putea sa profitati de un semineu montat si instalat corespunzator si pentru a putea sa il utilizati in deplina siguranta.
Va asteptam pe site-ul nostru www.seminee-mol.ro unde veti putea gasi toate informatiile esentiale dar si produsele noastre pentru a alege ce vi se potriveste cu ajutorul specialistilor nostri. Cu ajutorul nostru veti reusi sa beneficiati nu numai de produse si servicii de inalta calitate dar si de lucrari realizate in mod profesionist.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram