Valorificarea spatiilor mici cu ajutorul mobilierului din sticla de la Securit International

12 mai 2016
Autor:
Fortin

Recomandari privind amenajarea spatiilor mici

Dupa cum spuneam in randurile anterioare, lumina este elementul cel mai esential pentru valorificarea spatiilor mici, in special cea naturala. Pentru seara puteti monta sub aceste piese de mobilier din sticla spoturi care nu numai ca vor scoate in valoare elementul dar si vor oferi spatiului luminozitatea de care are nevoie.
Astfel veti reusi sa creati amenajari interioare demne de a fi fotografiate si puse in revista. Dar valorificarea unui spatiu mic si amenajarea inteligenta pentru a nu ingramadi foarte mult mobilier nu se opreste numai aici. Sticla prin simplul fapt ca este transparent va oferi o eleganta deosebita intregului spatiu dar si posibilitatea de a fi incorporata in diverse stiluri de amenajare.
Trebuie sa tineti cont ca aceste piese de mobilier din sticla sunt deosebit de rezistente putand suporta greutati de pana la 100 kg, drept pentru care puteti alege chiar o biblioteca realizata in totalitate din sticla sau in combinatie cu alte materiale precum fierul forjat sau lemnul.

Combinatii elegante si stilate de mobilier din sticla

Totusi, chiar daca alegeti astfel de piese de mobilier din sticla trebuie sa retineti faptul ca nu este recomandat nici sa aglomerati spatiul cu un singur element. Daca veti combina elementele din sticla cu elemente precum lemnul sau metalul, elemente decorative simple in numar limitat si materiale diafane si usoare, veti reusi sa mariti in mod vizibil spatiul.
Daca va doriti amenajari care par a fi scoase din revistele de specialitate trebuie sa stiti ca nu este un obiectiv de neatins. Cu putina imaginatie si creativitate veti reusi sa atingeti acest obiectiv dar sa si valorificati un spatiu oricat ar fi de mic. Noi va punem la dispozitie piese de mobilier din sticla pe care sa le incorporati in amenajari.

Pentru mai multe detalii si comenzi va asteptam

Daca am reusit sa va convingem de avantajele pe care le aduc piesele de mobilier din sticla dar sa si va oferim cateva recomandari legate de modul in care puteti amenaja un spatiu mic va invitam pe site-ul nostru www.securitinternational.ro unde veti putea gasi si datele noastre de contact. Specialistii nostri vor prelua comenzile si va vor oferi solutii profesionale pentru a va crea amenajari interioare demne de paginile revistelor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram