Boltari zidarie – Cu Prefabet iti construiesti casa mult dorita

12 mai 2016
Autor:
Zoom-Biz

Vrei sa-ti ridici o casuta? Ti-ar placea sa-ti amenajezi un garaj? Te gandesti ca e momentul sa te ocupi de zootehnie si planuiesti sa-ti construiesti o ferma? Ei bine, poti face aceste lucruri cu ajutor de la firma Prefabet. Aceasta iti furnizeaza boltari zidarie de cea mai buna calitate. Suna la unul din numerele de telefon mentionate mai jos si solicita informatii suplimentare despre oferta.

Boltari zidarie – Pentru constructii durabile

Piata abunda in materiale de constructii, insa calitatea lor lasa de dorit in multe cazuri. Pentru a fi sigur ca vei comanda ceva bun si la un pret rezonabil, ia legatura cu firma Prefabet, din orasul Liteni, judetul Suceava. Spre exemplu, din oferta alege boltari zidarie. Sunt perfecti atat pentru ridicarea unei case, cat si pentru a-ti construi o ferma, un grajd, un garaj, dar si pentru garduri, magazii si pivnite. Cu alte cuvinte, acesti boltari zidarie pot fi utilizati si pentru ziduri interioare, si pentru ziduri exterioare. Iar daca mai apoi vei aplica polistiren pe ei, vei avea exact confortul dorit.

Despre boltari zidarie de la Prefabet trebuie spuse urmatoarele lucruri:

- sunt rezistenti;

- sunt usor de folosit in constructii;

- au o durata de viata destul de indelungata;

- tencuiala are o aderenta foarte buna pe ei intrucat prezinta o suprafata rugoasa;

- confera stabilitate oricarei cladiri.

Avantaje utilizare boltari zidarie

De ce sa alegi boltari zidarie pentru casa ta? Iata avantajele utilizarii lor:

- se preteaza constructiilor civile;

- calitatea foarte buna e obtinuta prin metode moderne si cu echipamente specifice. Spre exemplu, uscarea materiei primei se face in matrite speciale, iar apoi produsele sunt presate cu ajutorul vibropreselor;

- datorita dimensiunilor mai mari, construirea locuintei se face mai rapid decat in cazul altor materiale;

- au dimensiuni exacte, astfel ca nu trebuie tot timpul sa-i masori pentru a fi sigur ca nu gresesti proiectul;

- sunt recomandati in special pentru incaperile in care temperatura trebuie sa fie mai scazuta, cum sunt pivnitele. Bineinteles, daca mai apoi vei izola peretii, ii poti folosi fara nici o problema si pentru casa.

Prefabet – Ajutorul tau in constructii

Orice ai nevoie pentru locuinta ta, gasesti in oferta firmei Prefabet. Echipa iti furnizeaza: jardiniere, tuburi din beton, capace rigola, pavaje, garduri din beton si boltari zidarie si pentru fundatie. Alege Prefabet si vei avea parte de:

- oferta variata;

- produse de calitate foarte buna, intr-o paleta diversa de modele. Acestea sunt obtinute cu echipamente moderne si prin metode performante;

- locuinta durabila, care nu necesita lucrari de renovare sau reabilitare dese.

Firma Prefabet isi are sediul in judetul Suceava si se ocupa cu producerea si comercializarea de materiale necesare in constructii. Datorita capacitatii de adaptare la cerintele pietii, dar si costurilor reduse si solutiilor moderne propuse fiecarui client, portofoliul de colaborari al firmei se afla intr-o crestere constanta inca de la infiintarea ei.

Poti avea si tu o locuinta de vis! Ai nevoie doar de o echipa profesionista, care sa se ocupe pas cu pas de proiect. Ca material de constructie alege boltari zidarie, din oferta firmei Prefabet.

Date de contact

Adresa: Liteni, judet Suceava

Telefon: 0230.535.961, 0742.075.490, 0754.055.584

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram