Provelo magazin biciclete Bucuresti

10 mai 2016
Autor:
Zoom-Biz

Mersul pe bicicleta reprezinta una dintre cele mai placute modalitati de petrecere a timpului liber. In plus acesta prezinta numeroase avantaje asupra sanatii organismului. Foarte multi antrenori recomanda mersul pe bicicleta, deoarece reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de slabit.
Asadar, in cazul in acre esti interesat de achizitionarea unei biciclete noi, Provelo, magazin biciclete Bucuresti te intampina cu o gama variata de modele din care tu sa iti poti alege bicicleta care crezi ca ti se potriveste cel mai bine.
Magazinul Provelo a luat nastere in anul 2010, din pasiune pentru biciclete, natura si pedalat. In cadrul acestui magazin vei gasi o gama numerosa de biciclete si accesorii, dar si servicii pentru intretinerea periodica profesionala a bicicletei. Produsele comercializate se adreseaza atat amatorilor cat si celor care doresc sa faca performanta. Biciclete comercializate provin de la brand-uri de renume, precum: Dahon, Giant, Neuzer si Adriatica, etc.
In cazul in care esti in cautarea unui magazin biciclete Bucuresti, de la care sa-ti poti achizitiona bicicleta mult dorita la cele mai avantajoase preturi, Provelo este alegerea ideala.

De ce sa-ti achizitionezi o bicicleta de la Provelo- magazin biciclete Bucuresti?

Asa cum am mai mentionat, in cadrul acestui magazin biciclete Bucuresti, vei gasi doar biciclete care provin de la producatori de renume. Pe langa biciclete, Provelo se mai ocupa si de comercializarea pieselor si accesoriilor de schimb pentru biciclete, bare auto tranversale precum si echipamente si suporturi pentru biciclete. In cadrul magazinului vei putea gasi o gama variata de biciclete pentru barbati, copii, dama. Aceste produse pot fii pliabile, full suspension, electric bike, cursiere, destinate plimbatului in oras sau de agrement, cross country si lista poate continua. Totodata, Provelo vine isi intampina clientii cu numerose promotii la diferite modele de biciclete.
Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia unei biciclete sau a altui produs aflat pe stocul magazinului , este sa accesezi pagina web www.provelo.ro
Odata accesata pagina, poti alege modelul de bicicleta dorit, il pui in cos si plasezi comanda. In cel mai scurt timp posibil, bicicleta mult dorita va ajunge direct la usa ta, cu ajutorul unei firme de curierat rapid. Totodata, ai la dispozitie mai multe modalitati de plata si anume: cu card, ramburs, prin transfer bancar sau cash direct in magazinul Provelo, situat pe strada Lanariei, nr.93-95, din Bucuresti.

Nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza si tu o bicicleta la un raport calitate-pret avantajos, de la Provelo- magazin biciclete Bucuresti!

Daca vrei sa-ti achizitionezi o bicicleta de calitate si sa profiti de numerosele promotii, atunci apeleaza la Provelo- magazin biciclete Bucuresti.
Pentru mai multe informatii suplimentare, acceseaza site-ul www.provelo.ro sau contateaza direct reprezentantii telefonic- 0743 22 33 00/ 0730 90 01 21 sau prin email [email protected] Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil oricarei solicitari venite din partea oricarui client.
Alege sa te bucuri de toate avantajele pe care mersul cu bicicleta le prezinta asupra intregului organism. In timpul liber opteaza pentru mersul pe bicicleta si in cel mai scurt timp posibil vei simti toate beneficiile acestuia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram