Ce vrei sa faci cu viața ta? Oportunitati de studiu in Uniunea Europeana pentru elevi si studenti

5 mai 2016

Programul evenimentului:

17:30 Înregistrarea participanților
18:00 Deschiderea evenimentului Costin Sorici
18:10 Invitat surpriză
Experiența internațională și importanța limbii engleze în societatea actuală
18:25 Constantin-Alexandru Manda Președinte Asociația Elevilor din Constanța
Beneficiile voluntariatului în vederea studiului internațional și al carierei
18:40 Costin Sorici Lect. Universitatea Ovidius/Antreprenor
Fixează-ți visul și atinge-l!
19:00 Alexandra Aldea Antreprenor/Fondator Student Puzzle
Cum profiți de oportunități pentru o carieră de succes
19:20 – Sesiune de intrebari și răspunsuri de la public
20:00 – Finish
Invitat Special: Constantin - Alexandru Manda – Președintele Asociației Elevilor din Constanța este o imagine puternică în rândul tinerilor din ROMANIA întrucât se ocupă de apărarea drepturilor elevilor în raport cu guvernul și instituțiile publice în general.

Concurs: Pe 6 Mai organizatorii evenimentului lansează un CONCURS la care participanții trebuie să răspundă la intrebarea “Ce vrei să faci cu viața ta?” pe profilul lor de Facebook. Raspunsul care primește cele mai multe aprecieri se va bucura de decernarea premiului în cadrul evenimentului pe 11 Mai, care constă într-un curs de limba engleză pentru a scrie cea mai buna scrisoare de intenție și un test de personalitate academică, ambele folositoare aplicației la facultate în străinătate.
Organizatori:
Student Puzzle
Primul serviciu de consiliere academică din România care însoțește studentul pe tot parcursul vieții academice, dar și după. Oferim suport personalizat pentru selectarea și admiterea la facultatea dorită atât în România cât și în Europa. Suntem alături de tine pe întreg parcursul vieții de student, asigurându-ne constant că ești la curent cu oportunitățile de dezvoltare din jurul tau și ajutându-te să profiți de ele. Te ajutăm sa potrivești piesele puzzle-ului tău academic și profesional pentru a-ți construi o carieră de succes.
Neuron English Romania
Neuron English School Romania este un program educațional care propune o abordare inovatoare de învățare a limbii engleze. Premiza de la care pleacăm, transformată în viziunea noastră, este aceea că oricine poate învăța și vorbi limba engleză ca un nativ. De aceea ne dorim ca in urmatorii 10 ani sa devenim cel mai important partener in invatarea limbii engleze pentru copii, tineri și adulți la nivel național, cu o prezență de cel puțin 20 de centre în România și un minim de 10.000 de studenți.

”Ce vrei să faci cu viața ta?” a luat naștere pentru a suplini lipsa evenimentelor educative din România, neexistând un loc de întâlnire comun între elevii și studenții motivați cu dorință de progres și specializare cu oportunitățile pe care societatea Europeană le oferă. De asemenea, pentru a îi ajută să ofere din creativitatea lor comunității.

Pentru o bună organizare, așteptăm confirmarea dumneavoastră de participare la adresa de e-mail (nume şi număr de telefon): [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram