Castel Distribution iti ofera fibra optica cu sufa la cele mai mici preturi

5 mai 2016
Autor:
Zoom-Biz

Fibra optica este des intalnita in domeniul telecomunicatiilor, iar aceasta tehnologie se bazeaza pe conceptul reflexiei luminii. Deoarece este folosita in diverse aplicatii, acest produs este la mare cautare, motiv pentru care magazinul online Castel Distribution va asteapta cu cele mai bune oferte. De aici puteti achizitiona fibra optica cu sufa de inalta calitate si beneficia de consultanta de specialitate, fiecare detaliu tehnic fiind important.

Castel Distribution este un furnizor de incredere de unde puteti comanda o multime de produse, printre care si cabluri electrice, benzi izolatoare, cabluri UTP, cabluri SFTP, corpuri de iluminat, produse pentru instalatii electrice si termice, dar si multe altele. In functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra, puteti opta pentru fibra optica cu sufa 4,8 sau 12 fire SM. Acest produs permite transmiterea informatiilor in cantitati mai mari si pe distante mai lungi, in comparatie cu cablurile metalice.

De asemenea, fibra optica are avantajul de a nu reactiona la interferentele electromagnetice, ceea ce ajuta ca semnalul sa fie transmis fara pierderi prea mari. In plus, este un produs accesibil, usor de folosit si extrem de rezistent in timp. asadar,specialistii de la Castel Distribution va asteapta cu toate informatiile de care aveti nevoie, dar si cu o gama vasta de produse si accesorii.

Fibra optica cu sufa – mod de functionare

Fibra optica este transparenta si poate fi realizata din sticla sau plastic, aceasta fiind ideala pentru transmiterea semnalelor luminoase. Cablul de fibra optica cu sufa este alcatuit din patru componente, ceea ce sta la baza acestei tehnologii. Centrul fibrei optice este reprezentat de miez, acesta fiind canalul prin care trece lumina in mod efectiv. Cea de-a doua componenta este invelisul optic, cel care inveleste miezul si tine lumina in interiorul acestui cablu. Stratul de acrilat este cel care protejeaza fibra si ii ofera flexibilitate, iar tubul plastic este cel care asigura protectie suplimentara.

Tehnologia care sta in spatele acestui cablu de fibra optica cu sufa face posibil ca semnalul digital sa fie transportat prin intermediul luminii. Dimensiunea miezului poate varia, astel ca puteti alege varianta care este in avantajul dumneavoastra. Foarte multe companii de telecomunicatii aleg fibra optica cu sufa, dat fiind ca este o alegere accesibila, eficienta si mult mai usor de aplicat. In comparatie cu firele de cupru, aceasta costa mult mai putin, iar utilizarea luminii ca mijloc de transport al informatiilor reprezinta o cale mult mai eficienta decat cele utilizate pana acum.

Fibra optica cu sufa – descopera ofertele Castel Distribution!

In cazul in care aveti nevoie de fibra optica cu sufa, Castel Distribution va poate oferi exact ceea ce aveti nevoie. Aici comandati rapid si usor orice produs, la un raport calitate-pret excelent. Cablurile de fibra optica disponibile aici sunt diferite, acestea fiind special adaptate pentru numeroase aplicatii din domeniul telecomunicatiilor. Pentru mai multe detalii si comenzi, accesati www.castel.ro !

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram