Cum reusim sa depasim frica de stomatolog?

28 aprilie 2016
Autor:
Touch Media

De cele mai multe ori in spatele unei danturi deterioarate si inestetice este o problema in adevaratul sens al cuvantului, frica de stomatolog, o greutate pe care multi o care in spate pana cand pur si simplu ultima solutie si modalitatea prin care pot vorbi, manca si comunica cu cei din jur fara sa se ascunda este sa mearga la stomatolog pentru o lucrare protetica sau un implant dentar. V-ati gandit vreodata ca exista ceva care sa combata anxietatea in timpul tratamentului stomatologic? Iata ca de cativa ani medicii dentisti promoveaza inhalosedarea, o metoda care transforma frica in relaxare!

Cine se bucura de acest tratament miraculos? Atat copiii cat si adultii care au spaima fata de medicul stomatolog vor fi bucurosi de un tratament fara durere sau senzatii neplacute. Inhalosedarea la stomatolog are ca scop relaxarea in timpul procedurilor folosindu-se un amestec de protoxid de azot si oxigen ce se administreaza pe cale respiratorie. Pacientul ramane intr-o stare perfect constienta, cooperativ si constient, metoda fiind una singurasin foarte eficienta.

Inhalosedare in Bucuresti la Neoclinique este un serviciu foarte des utilizat fiind cel mai sigur sedativ folosit in stomatologie. Recomandat atat copiilor cat si adultilor, acesta se elimina din organism in maxim 5 minute, dupa care veti avea o senzatie de prospetime si va veti putea continua activitatile zilnice, fara nici un fel de problema.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram