Sosetele la vedere quot;must have quot; in acest sezon

27 aprilie 2016

Inspira-te din stilul vedetelor, iesi din zona ta de confort si demonstreaza ca esti in pas cu moda. Vremea frumoasa si insorita cere indrazneala, asa ca acum este cazul sa iti colorezi tinuta cu o pereche de sosete. Incearca-le pe cele de la Ciserom si alege din varietatea de modele, culori si lungimi. Poti opta pentru sosete lungi, scurte, uni, in combinatii de culori sau cu modele haioase! Nenumaratele optiuni iti vor transforma tinutele rapid si cu eforturi financiare minime.
O pereche de sosete "statement" adauga un punct de interes oricarui outfit si te ajuta sa obtii un look stylish, dar totodata effortless. Vechea ta pereche de pantofi va capata un aspect nou daca le adaugi o pereche de sosete scurte cu un imprimeu indraznet, iar o tinuta monocroma poate fi condimentata cu sosete in culori tari. Pe langa faptul ca te scot din anonimat, te vor face sa te simti mai confortabil si iti vor tine de cald in zilele racoroase.
Daca esti miniona si vrei sa pari mai inalta, sosetele negre peste genunchi, care ies dintr-o pereche de pantofi ori sandale in aceeasi culoare vor crea iluzia unei siluete alungite. Pentru ca primavara si-a intrat in drepturi, poti inlocui si dresurile sau cizmele peste genunchi cu sosetele lungi Ciserom, care te vor face sa pari mai slaba daca le porti alaturi de fuste sau pantaloni scurti. Combinatia iti va da un aer sexy, dar in acelasi timp tineresc si relaxat.
Nu ezita sa-ti asortezi sosetele cu topul sau palaria, creand doua puncte de interes care vor atrage atentia. Adauga un plus de stil tinutei tale casual prin alaturarea unei perechi de blugi rasuciti in zona gleznei, cu o pereche de pantofi cu toc, din care se zaresc niste sosete colorate. Creeaza cel mai chic outfit de strada printr-o pereche de pantaloni office cu o pereche de pantofi Oxford si ciorapi cu imprimeuri inedite.
Poti purta orice model doresti, daca tii cont de culoare, lungime si textura si stii cum sa le combini cu alte piese vestimentare. Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti tendintele, sa te inspiri din moda strazii, sa alegi look-ul care te reprezinta si sa incalti sosetele Ciserom, care vor transforma tinutele banale in adevarate spectacole de stil.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram