Site uri si aplicatii de streaming pentru iPad si tablete

25 aprilie 2016
Autor:
Content SEO

Desi concurenta ofera calitate tot mai mare la tabletele Android, se pare ca Apple iPad domneste suprem. Selectia imbatabila a aplicatiilor, si performanta, il face sa fie un dispozitiv extrem de versatil. Motivul pentru care tableta este inca in top, este usurinta cu care utilizatorii pot vedea filmele si serialele preferate.

Magazinul iTunes are o selectie destul de cuprinzatoare de continut care sa iti bucure ochii, insa nu este singura posibilitate de a vedea filme. Exista literalmente mii de aplicatii care vor satisface nevoia oricarui utilizator. Fie ca este o aplicatie, sau un site web optimizat pentru iPad, optiunile sunt nelimitate, si este posibil sa nu stii ce sa alegi. Si, daca doresti sa urmaresti programe TV si filme din propria colectie, exista aplicatii pentru asta. Exista servicii care iti permit sa urmaresti programe TV direct de pe tableta.

Netflix

Pret: 7.99 $ pe luna pentru planul de streaming

Marele program de streaming pentru filme, Netflix, este una dintre cele mai bune si cele mai complete aplicatii video pentru iPad. Biblioteca in continua crestere are sezoane pline de emisiuni TV cum ar fi Friday Night Lights si Mythbusters, precum si o mare colectie de filme, de la The Godfather, la filme de animatie, cum ar fi Up. De asemenea, aplicatia iti permite sa-ti gestionezi DVD-ul, si sa sincronizezi progresul pe Web, astfel incat sa te poti uita pe un ecran mai mare atunci cand ajungi acasa.

Hulu Plus

Pret: 9.99 $ pe luna

Abonatii Hulu Plus primesc acces la catalogul de emisiuni TV, precum si accesul la aplicatii gratuite pentru iPhone si iPad. Hulu are o mare colectie de show-uri dintr-o varietate de retele, streaming in format HD 720p, si se sincronizeaza astfel incat sa poti relua show-ul de unde ai ramas, atunci cand te conectezi iar la calculator.

Watchseries88

Gratuit

Acest site web iti ofera posibilitatea sa vizionezi gratuit emisiunile si serialele preferate, atat de pe tableta cat si de pe pc. Exista o varietate de show-uri tv si seriale la care te poti uita, fiind cea mai buna alegere pe care o poti face fara sa scoti bani din portofel.

HBO GO

Pret: gratuit cu abonamentul HBO

Daca iti doresti vreodata sa vizionezi unul din cele peste 1400 de show-uri tv de la Home Box Office atunci cand esti departe de televizor, HBO Go este aplicatia potrivita. Download-ul gratuit iti permite sa vezi serialul preferat chiar pe tableta ta.

Amazon Instant Video

Pret: gratuit daca esti membru Amazon Prime

Netflix si Hulu Plus sunt primii la streaming de continut video, dar Amazon Instant Video nu este cu mult in urma lor. Acesta ofera o selectie comparabila de emisiuni TV gratuite, si filme pe care le poti viziona chiar pe iPad.

Aereo

Pret: 8 $ pe luna

S-ar putea sa fie implicat intr-o lupta juridica cu retelele de televiziune, dar Aereo ofera in continuare serviciile sale de live streaming TV pe anumite piete.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram