Lampioane zburatoare la nunta ta un mod propice de a ti completa lista detaliilor impresionante

15 aprilie 2016
Autor:
WEBDESK

Ai ajuns cu planurile aproape de final si nu stii ce sa mai adaugi astfel incat nunta voastra sa devina una speciala? Fiecare detaliu conteaza intr-un eveniment de o asemenea amploare, invitatii vostri urmarind atat sa se simta bine cat si sa descopere lucruri pe care nu le-au mai vazut in cazul altor nunti. Pontul nostru pentru a va impresiona invitatii si pentru a da culoare evenimentului se rezuma la folosirea unor lampioane zburatoare, un adevarat moment inedit pe care cu totii il vor savura propice.

Apreciate de majoritatea persoanelor, lampioanele sunt accesorii tot mai des intalnite, mai ales in cazul unor evenimente cu fast, asa cum este o nunta. Daca la primele aparitii pe piata din Romania au fost considerate drept obiecte de joaca pentru cei mici sau o pata de culoare pe cer in miezul noptilor calduroase petrecute in aer liber, importanta lor a crescut considerabil in ultimul timp iar numeroasele utilizari au facut ca aceste lampioane sa fie mult mai apreciate.

Cumparate intr-o anumita forma sau culoare, asa cum sunt lampioanele rosii in forma de inima, aceste micute obiecte zburatoare devin adevarate artizane ale romantismului, intocmai ceea ce cautati pentru o nunta speciala.

De asemenea, lampioanele pot fi cumparate in diferite alte forme sau culori, in acest mod putandu-se defini o sumedenie de semnificatii si jocuri vizuale specifice pentru o petrecere sau o nunta.

Fiind considerate obiecte cu vechime, aparute pentru prima data in China de acum peste 2000 de ani, lampioanele au avut, in prima instanta, o tenta ma degraba militara. Pe campul de lupta erau folosite pentru a transmite anumite mesaje adversarilor sau chiar pentru a declansa atacurile, un detaliu pe care nu multi puteau sa il inteleaga.

Astazi insa, lampioanele sunt destul de populare in mediul cotidian si sunt folosite in diferite circumstante. Noi va sfatuim sa alegeti din noua colectie de lampioane zburatoare si sa va construiti o schema cat mai vasta prin care sa dati o nota pozitiva, colorata am putea spune, nuntii voastre.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram