RGB Photography – scoala care te invata cum sa faci o fotografie profesionala

14 aprilie 2016
Autor:
WEBDESK

Ai o pasiune pentru arta, indeosebi pentru fotografie? Ai ramas surprins de o sedinta foto realizata de un fotograf profesionist si vrei sa cunosti care sunt tainele acestei meserii? Atat pentru fotografii avansati cat mai ales pentru incepatori, scoala de fotografie RGB Photography propune cursuri foto prin care sa deprindeti noi aptitudini si sa invatati care sunt cele mai importante elemente pe care trebuie sa le cunoasca un fotograf experimentat.

Am lansat acest proiect in luna februarie a anului 2008, atunci cand am derulat primul curs de fotografie autorizat de catre Ministerul Muncii. De atunci si pana in acest moment am desfasurat peste 40 de cursuri de fotografie pentru incepatori sau avansati, cursuri care au beneficiat de cea mai buna logistica, o baza teoretica impecabila si un tipar de derulare prin intermediul caruia am pus mare pret pe interactiunea intre cadrele abilitate si cursanti.

Experienta pe care am acumulat-o in tot acest interval de timp ne ajuta sa desfasuram si in acest moment cursuri de fotografie pentru diferite medii dar si alte cursuri conexe pe care va invitam sa le descoperiti pe site-ul nostru: www.rgbphotography.ro.

Oferta curenta in materie de cursuri de fotografie si prelucrare foto

Curs de fotografie pentru incepatori – Un curs la care este asteptata orice persoana dornica sa invete primii pasi in arta fotografica. Se pune pret pe cunoasterea aparatelor foto si sedinte de fotografie in diferite medii pentru a acumula experienta oferita de un tipar teoretic foarte bine definit.

Curs foto pentru avansati – Pentru a aprofunda fotografia si pentru a acumula o experienta suplimentara, lectorul nostru va ofera posibilitatea de a va perfectiona intr-un mediu profesional. Acest curs este dedicat celor care au o anumita baza de cunostinte si vor sa isi imbunatateasca anumite aspecte ale meseriei de fotograf.

Curs de Photoshop – Un curs in care se invata majoritatea comenzilor utile editarii fotografiei. De asemenea, exista si un modul de invatare a programului pentru avansati, modul util celor care au dorinta de a edita fotografii la nivel profesional.

Alte cursuri specifice fotografiei/artei vizuale – Alaturi de aceste binecunoscute cursuri, organizam si programe de creativitate in arta fotografica, curs de fotografie alb-negru, cursuri pentru fotografia de produs, work shop de educatie vizuala sau chiar si cursuri private.

Pentru mai multe informatii despre activitatea scolii de fotografie RGB Photography, va rugam sa accesati pagina noastra web sau sa ne contactati prin urmatoarele metode:

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram