Cum sa ne mandrim cu un zambet perfect?

28 martie 2016
Autor:
Touch Media

Din ce in ce mai multa lume isi doreste un zambet alb, drept,un zambet cu care sa isi poata exprima sentimentele, sa rada si sa se mandreasca. Poate ca unii sunt norocosi si inca din copilarie au avut aprte de o dantura perfecta, dar cei mai multi au nevoie de stomatolog, atat pentru estetica acestora cat si pentru functionalitatea lor. Momentul acela cand va este jena sa zambiti, cand nu mai puteti articula cuvintele din cauza formei dintilor, iar mancatul devine o corvoada, cu siguranta veti apela la serviciul de ortodontie Bucuresti de la Neoclinique.

Cine trebuie sa poarte aparat dentar? Foarte multe persoane aleg aparatul dentar din dorinta de a arata mai bine, din dorinta de a zambi fara rusine de fiecare data cand li se ofera ocazia, dar sunt si oameni pentru care aparatul dentar este o necessitate si fara de care vorbitul si mancatul ar fi din ce in ce mai dificile. Daca va intrebati de ce oamenii aleg aparatul dentar ca pe o ultima masura de restaurare a dintilor, pentru ca le este teama de purtarea acestuia in societate. Aparatul dentar Invisalign, folosind tehnologia de ultima generatie este aproape invizibil si poate fi purtat de oricine fara sa poata fi observant usor.

Aparatul dentar ceramic este o varianta foarte buna care inlocuieste clasicul aparat dentar, avand foarte multe avantaje chiar si din punct de vedere financiar. Acesta este mai putin vizibil decat acela cu bracketii metalici, dar are aceeasi eficienta si chiar poate oferi un plus de farmec celui care il poarta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram