Descoperă Magia Valea Doftanei cu Party Pe Moșie!

3 iulie 2024
Autor:
solplant

Descoperă Magia Valea Doftanei cu Party Pe Moșie! Valea Doftanei este locul unde ne-am născut și unde am crescut, iar primele cuvinte care ne vin în gând despre acest loc sunt: munți, bunici, voie bună, mâncare tradițională, veri călduroase, oameni simpli și buni. Valea Doftanei este ACASĂ! Și asta ne dorim să simtă toți oameni care aleg să facă parte din povestea noastră.

Astfel, timp de 3 zile, într-un cadru pitoresc, în fiecare vară ne dăm întâlnire în vârf de munte unde ne conectăm cu natura, oamenii și muzica bună. Anul acesta, sfârșitul verii, 30 august-1 septembrie, îl marcăm cu ediția a V-a – Party Pe Moșie, care se anunță a fi la un alt nivel.

Ce Te Așteaptă la Party Pe Moșie

Vineri

După ce am stabilit că ne vedem pe moșie, ne dăm întâlnire la punctul de preluare, unde ne vor aștepta mașini 4×4 care ne vor duce în locul unde vom petrece 3 zile de poveste…și unde berea e rece! 😉 După ce ai ajuns la locație și ai montat cortul, putem începe petrecerea!

În prima seară vom servi grătar, care va conține o varietate de cărnuri, dar și variante vegetariene/vegane, pentru a mulțumi pe toată lumea. Între timp, vor începe să răsune acordurile de muzică live care te vor face să dansezi până în zori pe toate genurile muzicale.

Sâmbătă

Soarele prevestește o nouă zi în care ne-am pregătit să îți creăm cele mai tari amintiri! Începem cu un mic dejun copios și bineînțeles savurăm o cafea admirând ceea ce are mai frumos natura: munți, verdeață, liniște și aer curat.

După acest ritual de trezit dimineața, încep activitățile outdoor coordonate de persoane cu o lungă experiență în domeniu pentru ca totul să meargă ca pe roate. Aceste jocuri sunt un prilej bun pentru a lega prietenii, pentru a-ți testa creativitatea și dibăcia și de ce nu, pentru a-ți depăși limitele.

Pentru prânz, îți oferim o experiență gastronomică ce te va duce cu gândul direct la mâncarea bunicii: am pregătit mai multe ciorbe și sărmăluțe cu mămăliguță.

Chiar dacă este finalul verii, este destul de cald încât toboganul de 50 de metri cu apă și spumă să fie o idee perfectă pentru a te răcori și a încheia după-amiaza în cel mai fun mod. Mai avem câteva surprize pregătite pentru tine, dar va trebui să vii și să le descoperi!

Pe seară, facem o drumeție scurtă către un loc panoramic de unde vom admira apusul. Acesta este momentul și modul în care, preț de câteva clipe, ne conectăm cu natura, cu oamenii și ne bucurăm de simplitatea lucrurilor. Imaginează-ți cum este să privești soarele care dispare în spatele munților, să servești un pahar cu vin și o felie de cozonac, iar în fundal să răsune acordurile chitarei!

La întoarcere, ne bucurăm din nou de muzică live. Anul acesta, ne va aștepta HARA, gata să ne încânte cu cele mai iubite melodii, iar after party-ul este asigurat de DJ El Shake & Tonka, pentru cei mai puternici dintre voi care pot rezista până dimineață.

Duminică

Această zi este dedicată tradițiilor și comunității, pentru a înțelege și a cunoaște mult mai bine zona Văii Doftanei. După micul dejun și cafea, vă punem la dispoziție oameni ai satului care au păstrat meșteșugurile locului și care, cu o pasiune greu de înțeles pentru vârsta lor, încă practică aceste meserii. Nu doar că o să puteți viziona, dar chiar puteți scoate artă din mâinile voastre, de la cusut, olărit, sculptat în lemn, până la făcut încălțăminte și alte articole vestimentare din piele.

Este timpul să luăm o ultimă masă împreună și să ne luăm la revedere de la locul care ne-a fost gazdă pentru 3 zile memorabile. Însă nu înainte de a ne promite că ne vedem și la anul!

Descoperă Experiența Party Pe Moșie

Party Pe Moșie este mai mult decât un simplu festival; este o reîntoarcere la rădăcini, o celebrare a tradițiilor și a comunității într-un peisaj de poveste. Valea Doftanei te așteaptă cu brațele deschise pentru a crea amintiri de neuitat. Vino și tu să vezi ce ți-am pregătit!

Pentru mai multe detalii și pentru a-ți rezerva locul, vizitează partypemosie.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram