Noile marturii de nunta de la Alento accesoriile care pastreaza vie amintirea marelui eveniment in randul invitatilor

14 martie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

În cea mai frumoasă zi din viața unui cuplu, orice detaliu trebuie pus la punct, astfel încât să rezoneze atât cu personalitatea mirilor, cât și cu stilul petrecerii. De aceea, un loc central este ocupat de mărturiile de nuntă, cadoul pe care invitații îl primesc drept recunoștință pentru participarea la evenimentul important din viața cuplului.

Cum sa alegi o marturie de nunta

Determina culorile si toate elementele care vor face parte din design-ul intregului eveniment. Marturiile pe care le alegi ar trebui sa se potriveasca bine atat cu schema de culori, cat si cu design-ul nuntii tale. Gandeste-te la locatia in care va avea loc nunta. In unele cazuri, alegerea marturiilor de nunta poate fi asociata cu amplasarea locatiei si te poate ajuta sa creezi o atmosfera placuta si practica in acelasi timp. De exemplu, florile personalizate la o nunta in aer liber pot fi la indemana pentru pasionatii de natura.

Alege marturii nunta care au o semnificatie personala sau emotionala, sau care pur si simplu sa reflecte interesele si personalitatea voastra.
Cauta online pentru furnizorii care ofera o mare varietate de marturii nunta la cele mai competitive preturi si restrange lista in functie de bugetul si de nevoile voastre specifice.

Mărturii de nuntă deoebite, pentru un eveniment special

Atunci când vă doriți ca nunta dumneavoastră să fie specială până în cel mai mic detaliu, trebuie să aveți grijă să alegeți fiecare ornament floral, invitație, aranjamentele de pe masă, precum și modelele de mărturii de nuntă în acord cu stilul general adoptat pentru evenimentul pregătit. De aceea, ideal este să apelați la experții în domeniul organizării de evenimente, cei care vă pot ajuta în alegerile făcute și pot veni cu sfaturi folositoare. Dacă vă doriți originalitate și, totodată, cadouri practice, puteți consulta colecția “la îndemână”, de pe Alento și puteți alege modele de mărturii de nuntă ieftine și practice, o adevărată surpriză și încântare pentru invitații dumneavoastră.

Numai de la Alento puteți comanda mărturii în forma de trusă pentru îngrijirea manichiurii, brelocuri în formă de mire și mireasă, etichete din carton ce îi prezintă pe miri, caricaturizați, dop pentru sticlele de vin, precum și tirbușoane cu un design minimalist, accesorizate cu inimi și frunze stilizate. Dintre modelele de mărturii de nuntă ieftine și ușor de utilizat, se încadrează și suporturile pentru poze și bilețele, desfăcătoare pentru sticlă, suporturi pentru pahare, mărturii găletușe pentru bomboane, mărturii solnițe în formă de porumbei și multe altele.

Intrați pe pagina online a magazinului Alento și consultați ofertele de mărturii de nuntă ieftine și originale. Puteți comanda atât online, cât și la numărul de telefon (0743) 201.252.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram