Serviciile de curatenie locuinte

14 martie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Timpul nu iti mai ajunge pentru a face curat in locuinta proprie? Dimensiunile casei sunt atat de mari incat pur si simplu conditia fizica nu iti permite sa faci curat peste tot? Aceste lucruri se intampla frecvent. Mai ales cand stim cu totii cat de repede trece timpul. Solutia in acest caz ar fi contractarea unor servicii de curatenie locuinte. Simple, rapide si nu foarte costisitoare in raport cu munca depusa de specialisti, acestea pot reprezenta o alegere ideala pentru fiecare persoana in parte.

Tipuri de servicii curatenie locuinte

Tipurile de curatenie locuinte se impart in
curatenie dupa constructor, curatenie generala, curatenie intretinere, curatat geamuri, curatat canapea textila, curatat canapea piele, curatat covoare, curatat mocheta, curatat interior auto.
Curatenia dupa constructor se refera la curatenia unei case sau apartament recent construite. Curatenia generala se refera la curatenia de la 0, care cuprinde toate locurile infestate ale unei case sau apartament. Geamurile presupun o curatare deosebita, de aceea sunt oferite servicii speciale pentru acestea. Textilele si pielea sunt doua materiale diferite care precupun o curatare diferita. De aceea, cand ne referim la produse realizate din cele doua tipuri de materiale, ne referim si la doua tipuri de curatare. Covoarele si mochetele au nevoie de o intretinere speciala, de aceea curatarea lor frecventa este necesara. In ceea ce priveste automobilele, si aceastea au nevoie de o curatare periodica deosebita, in special cand vine vorba de interior.

La ce firma pot apela pentru servicii curatenie locuinte?

CleanSpot se recomanda drept o firma de curatare locuinte ale caror servicii integrate in planul de activitate intampina cerintele fiecarui consumator. Ceea ce isi doreste firma este sa fie privita drept partenrul perfect pentru curatenie locuinte, un partener profesionist, spontan, util pentru firma sau casa dvs.
Una dintre valorile principale ale firmei este ecologia. Aceasta este un pilon de referinta cand vine vorba de serviciile oferite de firma, care isi desfasoara activitatea tinand tot timpul cont de principiile ecologice. Solutiile folosite respecta mediul atat prin continut, cat si prin modul de utilizare. Aparatura folosita ajuta la economisirea apei si energiei electrice. Firma ofera de asemenea asistenta gratuita in ceea ce priveste colectarea deseurilor menajere.

Cum contactez firma CleanSpot pentru servicii de curatenie locuinte?

Pentru servicii de curatenie locuinte, firma poate fi contactata pe mail, telefonic, sau prin intermediul unui formular on-line. La sectiunea contact, exista o caseta special destinata acestei optiuni. Tot la sectiunea contact sunt afisate si mail-ul si numarul de telefon. Firma pune foarte mare accent pe comunicarea bilaterala cu toti clientii. De aceea, pentru oricare dintre cele trei metode la care apeleaza consumatorul, acesta va primi un raspus exact in cel mai scurt timp cu putinta.
Curatenia locuintei este viatala pentru sanatatea si confortul fiecaruia dintre noi. O casa curata inseamna un mod propice de dezvoltare. De asemenea, curatenia unei locuinte este cartea de vizita a oricarui proprietar. In functie de ambientul fiecarei locuinte, proprietarul se simte sau nu in largul sau. Exista momente in care timpul nu ne mai permite sa intretinem locuinta asa cum ne-am dori. Pentru acest lucru exista serviciile de curatenie locuinte!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram