CTL Ambalaje folie stretch pentru o ambalare profesionala

14 martie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Praful, oricat de fin ar fi, poate deteriora foarte usor suprafata produselor pe care le produci. Acesta nu este singurul factor care poate afecta integritatea marfii. Pentru ca marfa sa fie depozitata in conditii optime alege sa folosesti cele mai rezistente materiale de ambalat. Comanda folie stretch din oferta pe care compania CTL Ambalaje o promoveaza.

Multe persoane au ales sa utilizeze aceasta folie stretch chiar si la depozitarea bunurilor personale. Acestea, indiferent de natura lor, se pastreaza mult mai bine si nu se deterioreaza din cauza factorilor externi. Praful, umezeala, temperaturile care fluctueaza, toate pot afecta intr-o oarecare masura natura produselor. De ce sa risti cand poti sa rezolvi problema foarte usor? Folia se gaseste la role de diferite dimensiuni si se utilizeaza cu sau fara ajutorului unor echipamente speciale.

CTL Ambalaje iti pune la dispozitie folie stretch avantajoasa ca pret

Dar cine este CTL Ambalaje? Este denumirea unei companii specializate in comercializarea unor materiale si echipamente destinate ambalarii. Oferta disponibila este prezentata in detaliu pe pagina virtuala ctlambalaje.ro. Aici clientii vor afla de ce produse pot beneficia daca vor alege sa colaboreze cu compania CTL Ambalaje. Despre calitate nu se pot spune decat cuvinte de lauda. Produsele sunt apreciate pentru rezistenta dovedita in timpul utilizarii si pentru preturile mici de achizitionare. CTL Ambalaje este o companie serioasa care ofera solutii moderne pentru ambalarea produselor. Oferta se adreseaza atat persoanelor fizice care doresc sa-ti protejeze bunurile personale, dar in special persoanelor juridicare care au mare nevoie de produse de ambalare eficiente.

Indiferent de domeniul de activitate, produsele rezultate probabil vor fi transportate sau depozitate. Acestea trebuie sa fie ferite de factorii externi, iar cea mai buna solutie o reprezinta tipul de folie stretch. Folia poate fi utilizata la ambalarea manuala, semiautomata sau automata. Aceasta este comercializata sub forma de role de diferite dimensiuni. Ca si material utilizat la realizarea acestei folii amintim de polietilena liniara de joasa densitate (LLDPE).

Indiferent de domeniul de activitate utilizeaza folie stretch de calitate superioara

Ambaleaza marfa corespunzator daca doresti sa nu se deterioreze in timpul transportului sau la depozitare. Aceasta folie stretch este perfecta pentru paletizarea produselor. Procesul se va realiza foarte usor si rapid chiar daca detii sau nu un dispozitiv special pentru manevrarea foliei. Datorita materialelor din care folia este realizata aceasta va rezista chiar si in conditii de umiditate. De asemenea praful nu are cum sa patrunda pe suprafetele acoperite cu folie stretch.

Daca ai produse pentru care ambalajul exterior este esential atunci cu siguranta vei avea nevoie de materiale deosebite destinate ambalarii. Acestea trebuie sa reziste si trebuie sa se manevreze cu usurinta. Pentru mai multe detalii contacteaza expertii de la CTL Ambalaje. Ei iti vor recomanda solutii personalizate pentru nevoile tale. Desi produsele sunt accesibile ca pret, compania nu face rabat de la calitate. Vei investi putin in produse de prima clasa. Tot ce ramane sa faci este sa contactezi compania CTL Ambalaje. Poti suna la numarul de telefon 0747.319.900 sau poti trimite un email la adresa [email protected]. Alege metoda de contact care te avantajeaza cel mai mult. Ambaleaza corect marfa si foloseste folie stretch rezistenta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram