Oferte de sejur pentru Crăciun 2024

26 septembrie 2024
Autor:
SEO MARKETING AGENCY SRL

Încă puțin și magia sărbătorilor ne bate la ușă! Crăciunul, perioada magică a anului, plină de bucurie, lumină și momente petrecute alături de cei dragi, se apropie cu pași repezi. Dacă îți dorești o vacanță de iarnă de neuitat, înconjurat de confort și voie bună, Hotel Izvoare – Căciulata te invită să te bucuri de un Crăciun de poveste, plin de oferte speciale.

Imaginează-ți dimineața de Crăciun, când primele raze de soare se strecoară printre brazii înzăpeziți, iar tu te trezești într-o cameră luxoasă, cu aromă de scorțișoară și cozonaci plutind în aer. La Hotel Izvoare, ai ocazia să trăiești acest scenariu idilic. Pachetele speciale de Crăciun sunt create pentru a-ți oferi o experiență autentică de sărbători, unde fiecare detaliu este gândit cu atenție, pentru ca tu și familia sau prietenii tăi să aveți parte de un Crăciun memorabil.

Ce include pachetul de Crăciun de la Hotel Izvoare - Căciulata?

Pe lângă peisajul de basm și atmosfera primitoare, pachetul special pregătit te răsfață cu o serie de servicii și activități incluse, gândite pentru toate vârstele:

  • 3 nopți de cazare – Între 24 și 26 decembrie 2024, vei fi cazat în camere confortabile și elegante.
  • Mic dejun bufet suedez – În fiecare dimineață, pe 25, 26 și 27 decembrie, vei putea savura un mic dejun bogat, perfect pentru a-ți începe ziua în forță.
  • Cina de bun venit (24 decembrie) – În Ajunul Crăciunului, la ora 19:00, vei lua parte la o cină festivă cu meniu prestabilit, unde Moș Crăciun va fi prezent pentru a aduce daruri celor mici, dar și celor mai cuminți adulți. Sărbătoarea începe cu arome delicioase și băuturi alese, într-o atmosferă plină de veselie.
  • Prânz tradițional (25 și 26 decembrie) – În zilele de Crăciun, prânzul tradițional, servit între 13:00 și 15:00, va fi un adevărat festin, oferind delicii culinare românești, acompaniate de băuturi alcoolice și non-alcoolice.
  • Cina festivă de Crăciun (25 decembrie) – Începând cu ora 19:00, vei participa la cina festivă de Crăciun, unde un meniu prestabilit te va încânta, în timp ce muzica de fundal va crea o atmosferă de basm.
  • Program de colinde și Moș Crăciun – Pe 24 decembrie, vei fi întâmpinat de colindători care vor aduce spiritul Crăciunului la Hotel Izvoare, iar Moș Crăciun va avea grijă să nu plece nimeni fără un cadou.
  • Atmosferă muzicală cu DJ (25 și 26 decembrie) – Seara de Crăciun și cea din 26 decembrie vor fi acompaniate de muzică asigurată de un DJ, garantând distracție și voie bună pentru toți participanții.
  • Acces la facilități de lux – Pe parcursul întregului sejur de Crăciun, vei avea acces la piscina exterioară încălzită, locul de joacă pentru copii (sub 9 ani), sala de sport, parcare gratuită și internet Wi-Fi.

Tarife pachet Crăciun 2024

Pentru a răspunde tuturor preferințelor, Hotel Izvoare oferă o varietate de camere, fiecare tip adaptat nevoilor tale. Indiferent dacă vii singur, în cuplu sau cu întreaga familie, există opțiuni care să se potrivească perfect.

Tip cameră Single Double Triple
STANDARD 2250 1800
DELUXE 2400 1860
SUPERIOR 2550 1900
KING DELUXE 1950
EXECUTIVE 1980 1800
ROMANTIC SUITE 2025 1860
JUNIOR SUITE 2100 1900
PREZIDENT SUITE 2175 1950

Prețurile sunt exprimate în LEI, per persoană, pentru întregul pachet.

Trăiește magia Crăciunului la Hotel Izvoare

Dacă îți dorești un Crăciun în care să îmbini tradiția cu luxul, în care fiecare zi să fie un prilej de sărbătoare, iar fiecare masă să fie o desfătare culinară, Hotel Izvoare - Căciulata este destinația ideală. Vino să te bucuri de aceste sărbători într-un cadru de poveste, alături de cei dragi, și lasă-te purtat de magia Crăciunului!

Rezervările sunt deschise, iar locurile sunt limitate. Contactează HOTEL IZVOARE pentru a-ți asigura locul într-un sejur de neuitat!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram