MOHITO - Bohemian Delight Campania de toamna 2024

4 octombrie 2024
Autor:
Style Market Online SRL

MOHITO prezinta noua colectie Bohemian Delight, care cuprinde articole in stil boho pentru orice zi de toamna. Un amestec de romantic, accente western si lejeritatecasual servesc ca inspiratie de fashion pentru femeile care apreciaza confortul si farmecul.

Colectia consta in vesminte in culori de pamant care reprezinta conexiunea cu natura si libertateaesenta stilului boho! Prin contrast, e prezent negrul ca vedeta a acestui sezon.

Trendul cowboy core are o prezenta puternica in colectia Bohemian Delight. Franjurile, un element caracteristic al acestui stil, sunt prezente pe jachete, veste si chiar pantaloni! Acest detaliu adauga o tusa de dinamica oricarei tinute. Alt accent interesant sunt tintele, care apar atat pe accesorii ca genti si curele, cat si pe o vestain stil cowboy.

Desigur, palarii cu bor larg, esarfe cu imprimeu si pulovere tricotate lejer sunt esentiale pentru recrearea unei atmosfere nostalgice. Mai mult decat atat, sunt ideale pentru o vreme imprevizibila.

Cand vorbim despre influente western, nu putem uita denimul si pielea intoarsa.Jachete confortabile, pantaloni evazati si fuste maxi fabricate din materiale clasice care nu se demodeaza niciodata. Aceste articole pot fi o baza ideala pentru elemente in trend, creand echilibrul perfect intre modern si clasic.

Vedeta campaniei Bohemian Delight este modelul Gina Chirila, care a fost invitata de brand la o sedinta foto in Polonia, la Palatul Ciekocinko. Cu siguranta, tinutele alese pentru aceste imagini vor constitui o sursa de inspiratie pentru fashioniste.

Simte libertatea si descopera colectia lejera Bohemian Delight, disponibila acum in magazinele MOHITO si pe mohito.com.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram