Faimosul Fashion Show Victoria’s Secret revine dupa o pauza de cativa ani cu accesoriile fabuloase pe care le cunosti: peruci, aripi si invitate adorate din lumea muzicii.

11 octombrie 2024
Autor:
Style Market Online SRL

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului este revenirea show-ului senzational Victoria's Secret pe podium.

Brandul de lenjerie spectaculoasa iubit in intreaga lume revine la traditia defilarii pe podium a noii sale colectii, cu piese unicat sau de masa, purtate de modele faimoase si accesorizate cu aripi gigantice si peruci splendide.

Unul dintre elementele specifice ale show-ului este prezenta pe scena a unor mari muzicieni, care dau o tusa unica acestei defilari.

Pentru prima data, o constelatie de vedete exclusiv feminine ale muzicii se vor afla pe podium.

Cap de afis al show-ului muzical este super starul Cher, castigatoare a nenumarate premii, inclusiv OSCAR, GRAMMY si EMMY. Cher este o prezenta  iconica si legendara cu o cariera senzationala ca muzician, vedeta de televiziune si de cinema, binecunoscuta atat pentru umorul sau, dar si profunzimea cu care abordeaza teme sociale importante.

Alaturi de ea, line-up-ul le include pe idolul K-Pop, LISA, si castigatoarea de GRAMMY, Tyla.

Cher, LISA si Tyla vor fi pe podium alaturi de super modele de top, iar impreuna vor face un spectacol fara precedent din revenirea show-ului iconic Victoria’s Secret.

Daca detaliile superproductiei sunt inca tinute... secret, putem confirma prezenta pe podium a numeroase modele, atat colaboratoare veterane ale brandului, cat si fete noi.

Gigi Hadid si Tyra Banks, amandoua asociate cu Victoria’s Secret Fashion Show, si-au anuntat prezenta de la finele lunii august.

Sunt anuntate de asemenea Imaan Hammam, Candice Swanepoel, Grace Elizabeth, Devyn Garcia, Paloma Elsesser, Taylor Hill si Mayowa Nicholas.

Dar line-up-ul complet va fi dezvaluit in seara show-ului.

O parte dintre modele au realizat un pictorial si filme pentru anuntarea show-ului, purtand articole din micro colectia capsula care anunta evenimentul.

In aceasta colectie sunt incluse articole lounge, de noapte, sport, de zi si chiar accesorii si cosmetice cu logo-ul inaripat al show-ului si mesaje de teasing pentru acest moment istoric.

Colectia este compusa din piese de inalta calitate, fie ca vorbim despre bumbac, satin sau alte materiale premium, iar culorile predominante sunt alb, roz si negru si va fi disponibila in magazine si pe victoriassecret.ro incepand cu data de 16 Octombrie.

Sigur iti vei dori si tu sau vei dori sa poti face cadou un tricou, o pijama satinata sexy sau o lumanare parfumata din colectia limited-edition designs backstage Victoria's Secret Fashion Show.

Brandul Victoria’s Secret a fost intotdeauna sinonim cu fashion si entertainment si este senzational ca revine elementul de entertainment iconic cu stralucirea, faimoasele aripi si elementul de prezenta a numerelor muzicale live, pe care fanii le cunosc si le adora, avand ca personaj central valorile si misiunea de azi a brandului.

 

Show-ul va fi difuzat live din New York pe data de 15 octombrie la ora locala 19.00 pe canalele de social media ale brandului.

In Romania, te invitam sa urmaresti live evenimentul pe 16 octombrie, la ora 2.00a.m. pe pagina de instagram @victoriassecretromania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram