Mobilier hotel – faceti clientii sa se simta ca acasa

10 martie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Orice hotel trebuie sa opteze pentru o amenajare a spatiului cat mai placuta, deoarece impactul asupra clientilor este vital. De aceea, alegerea unui mobilier hotel deosebit este foarte importanta pentru ca mobilierul reprezinta factorul estetic si calitativ principal in mintea consumatorului, care il face sa aleaga sau nu un anumit hotel. Mobilierul poate fi ales si cu ajutorul unui unui designer, care va fi cu siguranta de ajutor in acest proces.
Complex Sava pune la dispozitie foarte multe oferte, care cuprin mobilier atat pentru camerele de cazare, cat si pentru receptie, baie, restaurant. Mobilierul este de cea mai inalta calitate, iar manopera se realizeaza pe placul fiecarui client, astfel incat acesta din urma sa se declare multumit de fiecare data.

Cum se alege un mobilier hotel calitativ si estetic?

Mobilierul reprezinta cartea de vizita a oricarui hotel. Mobilierul hotelului trebuie ales cu mare grija deoarece acesta va fi practic imaginea de ansamblu a serviciilor pe care hotelul le ofera.
In primul rand, fiecare hotel trebuie sa se decida asupra stilului ales, care va predomina asupra tuturor incaperilor. Toate elementele constitutive ale stilului ca intreg sunt importante: lumina, spatiul, decorul, culorile, materialele, etc. In cazul in care hotelul nu are foarte bine stabilite si definite aceste aspecte, el poate apela la serviciile unui architect sau designer interior.
Mobilierul hotel trebuie sa fie personalizat pentru fiecare parte din care este alcatuit hotelul – receptie, salon, restaurant, terasa si evident, camere. In functie de rezultatul final, va putea fi acordat numarul de stele corespunzator hotelului, care definesc nivelul calitatii serviciilor oferite.

Clientul – cel mai important factor in alegerea mobilierului hotel

Este foarte bine cunoscuta ideea de “clientul nostru –patronul nostru”. In general hotelurile din intrega lume functioneaza pe acest principiu. Ideea de baza a hotelului este sa placa tuturor clientilor. De aceea, inainte de a face alegerea finala pentru mobilier hotel, trebuie luate in calcul necesitatile si dorintele consumatorului.
Inainte de toate, trebuie sa se tina cont de profilul clientului – venit, educatie, durata sederii, motivul calatoriei si motivul pentru care acesta ar alege hotelul respectiv inainte de toate celelalte. Evident, satisfacerea tuturor gusturilor este imposibila. Insa atunci cand un hotel indeplineste o foarte mare parte a cerintelor clientului, se poate declara implinit.
De unde se poate achizitiona un mobilier hotel de calitate, estetic?
Complex Sava, o companie care se ocupa cu fabricarea unei game largi de mobilier elegant si rezistent in timp, aflata pe piata de 26 de ani, este gata sa ajute in realizarea sau alegerea unui mobilier hotel adecvat fiecarui client in parte, la cel mai avantajos pret. Productia este foarte rapida, de aceea cerintele pot fi satsfacute in cel mai scurt timp posibil.
Cu siguranta ca dorinta principala a fiecarui hotel este sa faca fiecare client sa se simta ca acasa pe perioada sederii sale in cadrul hotelului. De aceea, acesta trebuie sa opteze pentru un stil adecvat in primul rand clientului, dar si personalitatii fiecarui hotel in parte. Mobilierul hotel trebuie sa fie de asemenea relevant pentru numarul de stele al hotelului si pentru calitatea serviciilor pe care le ofera.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram