Diamag va ofera cele mai deosebite modele de inele de logodna din aur alb

8 martie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Aurul alb atrage prin eleganta, rafinamentul si superbul sau luciu aparte, iar maestrii bijutieri de la Diamag reusesc prin maestria lor sa realizeze din acest material pretios de la inele simple, verighete si inele de logodna din aur alb simple sau cu pietre pretioase si chiar si diamante. Aceste bijuterii sunt de exceptie, acestea completand orice tinuta, fie ca este vorba despre doamne, domnisoare sau domni. Intorcandu-ne la acest metal pretios, putem spune ca acesta este folosit nu numai pentru bijuterii ci si in electronica si nu numai. Datorita structurii sale atomice, aurul alb, dar si cel galben este un material excelent datorita punctului mic de topire dar si a maleabilitatii sale. Bijutierii nostri putand realiza din acest material nu numai inele simple, verighete si inele de logodna din aur alb, ci si lanticuri, medalioane, cercei, si altele.

Inele de logodna din aur alb deosebite pentru persoana speciala din viata ta

Inelul de logodna si purtarea lui este o traditie veche inca din perioada antichitatii, acesta fiind legat strans si de simbolistica iubirii nemarginite dar si de presupunerea anticilor greci care credeau ca in al patrulea deget al mainii stangi s-ar afla o vena de sange ce vine direct de la inima. In trecut domnisoarele aveau atat inele de logodna din aur alb dar si unul dintr-un metal nepretios, daca primul inel era pentru iesirile sale in societate, inelul din tabla sau fier era pentru purtat in casa si in timpul indeplinirii indatoririlor casnice.
Categoria de inele de logodna din aur alb pe care noi o propunem tuturor celor care doresc sa faca acest pas mare alaturi de persoana iubita contine modele simple, elegante, dar si cu lucratura complexa ce include si diferite tipuri de monturi pentru pietre pretioase. Toate modelele sunt realizate manual si cu o deosebita atentie pentru detalii astfel incat sa putem obtine adevarate opere de arta. Opere de arta ce au menirea de a completa simbolistica si incarcatura unei logodne. Si pentru ca ceva atat de frumos ca aceste inele de logodna din aur alb sunt delicate si pot capata urme ale purtarii lor, iata ce puteti face pentru a le aduce stralucirea si frumusetea tuturor bijuteriilor din aur, alb, galben, roz, etc.

Cum pot fi curatate aceste inele de logodna din aur alb chiar acasa

Toate tinerele care au inele de logodna din aur alb trebuie sa stie ca acestea pot fi intretinute foarte usor. Acestea, la fel ca si orice alta bijuterie din aur paote fi curatata perfect folosind o solutie de otet din vin de 9o diluat intr-o proportie de ½ cu apa. Puteti scufunda pret de 1- minute inelul in aceasta solutie pentru a elimina petele inestetice si alte urme de mizerie ce se acumuleaza cu timpul. La final nu trebuie decat sa stergeti folosind o carpa moale acordand o atentie sporita la pietrele pretioase si monturile acestora.
In concluzie, putem spune ca aceste inele de logodna din aur alb completeaza intr-un mod subtil, elegant si rafinat importanta unei logodne, iar daca este sa spunem pe scurt secretul alegerii unui inel, putem spune ca voi, cavalerii trebuie sa tineti cont de personalitatea iubitei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram