ANDRES VELENCOSO POARTĂ TOMMY HILFIGER TAILORED ÎN PARIS

8 martie 2016

CE: Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță că modelul spaniol Andrés Velencoso a purtat Tommy Hilfiger Tailored în cadrul Săptămânii de Modă de la Paris.

Costumul gri la un singur rînd de nasturi și cămașa albă de ceremonie fac parte din THFLEX Rafael Nadal Edition, o ediție limitată Tailored Collection inspirată de ambasadorul global al brand-ului Tommy Hilfiger, Rafael Nadal, și căutarea sa în găsirea costumului perfect care să îmbine stilul cu o croială lejeră și confortabilă.

THFLEX Rafael Nadal Edition este o colecție în care se regăsesc costume la un rând de nasturi și la două rînduri, croite cu ajutorul materialelor italienești de o foarte bună calitate, care combină sofisticarea vestimentară cu finisajele inovative ale materialelor. Rezulatul este o lejeritate modernă ce garantează un nivel foarte ridicat de confort, păstrând în același timp o calitate ridicată, plăcere la atingere și rezistentă la sifonare.

Costumul THFLEX și alte piese similare Tommy Hilfiger Tailored sunt disponibile în magazinele selectate Tommy Hilfiger din lume.

CÂND: 6 Martie, 2016

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram