Ceproinv Focsani specialistul de care ai nevoie in prelucrare mase plastice tehnice

8 martie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Esti in cautarea unei companii specializate in prelucrare mase plastice tehnice? Ceproinv Focsani poate raspunde cu succes solicitarilor tale, avand o experienta de aproape 25 de ani domeniul prelucrarii maselor plastice, inclusiv a politetrafluoretilenei (PTFE). In decursul timpului, compania a reusit sa castige aprecierea si increderea clientilor atunci cand vine vorba de solutii in acest segment de piata, gama de produse fabricate prin prelucrare mase plastice avand aplicatii in aproape toate sectoarele: petrochimie, industria navala, electronica, energetica, metalurgie, siderurgie, industria alimentara, industria usoara, industria farmaceutica, transporturi, constructii, masini-unelte.

Gama variata de produse realizate prin prelucrare mase plastice

Ceproinv Focsani este specializata in activitatea de prelucrare mase plastice tehnice generale (poliamida, polietilena, poliacetal, polietilentereftalat, policarbonat, policarbonat celular, polimetilmetacrilat – plexiglas, policlorura de vinil, polipropilena), precum si a maselor plastice tehnice avansate (poliamidimida, polibenzimidazol, polieteretercetona, polifenilensulfura, polifenilensulfona, polisulfona, polieterimida, polifluorura de viniliden, politetrafluoretilena), oferind clientilor solutii personalizate in functie de necesitatile acestora.

In urma prelucrarii acestor mase plastice se pot obtin numeroase semifabricate si piese prelucrate, utilizate in diverse aplicatii industriale:

  • politetrafluoretilena (PTFE), polimer fluorurat termoplastic, inert, avand aspectul fildesului - bare, placi si bucse
  • poliamida - componente industriale, atit pentru producerea de echipamente originale, cat si pentru intretinere (placi de uzura, roti de ghidare si roti de sprijin, role transportor, scripeti si cuzineti)
  • poliacetal - componente care necesita o buna stabilitate dimensionala in constructia de masini, componente izolatoare pentru industria electrotehnica, componente care lucreaza continuu in apa la 60-80 grade Celsius
  • polietilentereftalat – componente stabile dimensional pentru mecanisme de precizie (lagare, patine, roti dintate, role, piese de schimb pentru pompe) si componente izolatoare pentru electrotehnica
  • polifenilsulfona, polieterimida si polisulfona – materiale amorfe, neaditive, cu numeroase caracteristici comune, oferind o excelenta combinatie de proprietati mecanice, termice si electrice. Una dintre aplicatiile “consacrate” ale acestora vizeaza domeniul medical si este reprezentata de bratul de vizare si vizorul de pozitionare, instrument ce coordoneaza plasarea corecta a suruburilor in timpul opertiei de realiniere a oaselor femurale fracturate

In diversitatea ofertei Ceproinv Focsani este imposibil sa nu gasiti acele piese/componente de care aveti nevoie, rezultate din prelucrare mase plastice tehnice generale sau avansate.

Recomandari Ceproinv Focsani – specialist in prelucrare mase plastice

Recomandarea de a apela la serviciile Ceproinv Focsani vine din experienta indelungata acumulata de companie pe piata de profil. Dispunand de utilaje tehnologice de ultima generatie si de personal cu inalta calificare in domeniu, aceasta poate executa la cerere, dupa modelul sau documentatia dumneavoastra, o gama larga de piese finite si piese de schimb, atat prin prelucrare mase plastice tehnice, cat si din materiale metalice (otel, fonta, bronz).

Ceproinv Focsani acorda aceeasi atentie si promptitudine atat comenzilor de serie pentru marile companii, cat si cererilor de prototipuri sau unicate, pentru institutele de cercetare, facultati si persoane fizice, venind in intampinarea clientilor cu solutii alternative pentru utilizarea maselor plastice tehnice in locul materialelor clasice, acestea prezentand avantaje atat ca pret, cat si ca parametri tehnici.

Pentru detalii, oferte si comenzi, reprezentantii companiei pot fi contactati telefonic (0720.33. 836) sau prin email [email protected]. Daca doriti sa consultati intreaga oferta de produse, nu ezitati sa vizitati site-ul www.ceproinv .ro!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram