Cum depui si retragi bani pe site urile de pariuri online

8 martie 2016

Numarul romanilor interesati de pariuri sportive online este in continua crestere, pe masura ce tot mai multe persoane pasionate de sport afla despre aceasta noua oportunitate. In prezent, romanii pot activa 100% legal pe site-uri de agentii de pariuri sportive online, cu conditia ca acestea sa detina licenta valabila acordata de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Atentie, nu trebuie niciodata jucat pe site-uri nelicentiate, caci riscurile de amenzi sunt foarte mari. In plus, nici siguranta nu este aceeasi, caci vorbim de operatori care nu au nicio legatura oficiala cu tara noastra.

Pentru a verifica daca o casa de pariuri are licenta, se poate cauta pe site-ul celor de la ONJN. De asemenea, orice website ar trebui sa precizeze in mod explicit, in partea de jos, numarul deciziei de licentiere. Pentru un plus de siguranta, se pot cauta informatii si pe website-uri precum Tipzor - comunitatea pariorilor din Romania. Aici se pot citi o multime de articole utile, se pot gasi ponturi de pariere si multe sfaturi si informatii relevante pentru orice jucator sau pentru orice aspirant la statutul de parior. Pe internet exista oricum, chiar si pe site-urile agentiilor de pariuri, meciuri live, scoruri live si alte resurse importante de divertisment de specialitate.

Pentru a depune si pentru a retrage bani la agentii de pariuri online, mai intai trebuie realizat un cont pe website-ul ales, unde se vor trece datele personale corecte si complete. Fiind vorba de bani, totul este atent analizat si monitorizat (inclusiv de autoritati, care primesc anumite rapoarte de la operatorii de jocuri de noroc).

Depunerea / retragerea se poate face prin diverse metode, cel mai simplu este prin utilizarea de carduri bancare - atentie, trebuie verificat daca operatorul ales accepta un anumit tip de card. Spre exemplu, unele agentii pot colabora cu Visa, altele cu MasterCard, altele cu ambele (diferentele sunt mai ales in ceea ce priveste retragerea de bani direct pe card, caci pentru plata sunt acceptate in general toate tipurile de carduri de debit si credit, cu conditia ca si banca emitenta sa permita astfel de tranzactii).

Alta varianta de transfer bani este direct din / in contul bancar (eventual prin internet banking). De asemenea, exista alte variante de plati in moneda electronica, inclusiv plati sigure prin Skrill sau paysafecard. Unele agentii lucreaza cu foarte multe instrumente de plati, tocmai pentru confortul deplin al clientilor. Acest aspect trebuie tratat cu atentie, caci unele metode de plata / retragere bani pot impune comisioane percepute de operatorul de pariuri sau de terti (de exemplu banca dumneavoastra).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram