Proconsul si Alexandra Usurelu canta de Martisor la Plaza Romania

2 martie 2016

Proconsul si Alexandra Usurelu canta de Martisor
la Plaza Romania

Primavara incepe la Plaza Romania cu doua concerte dedicate doamnelor si domnisoarelor, pe 5 si 6 martie. Sambata seara va canta trupa Proconsul, iar duminica va urca pe scena Alexandra Usurelu.

Pe 5 martie, de la ora 19.00, Plaza Romania le ofera un cadou special de Martisor tuturor femeilor: un concert live cu Proconsul, in care piese noi se vor imbina cu hiturile care i-au adus trupei renumele. Titlul concertului este dat de melodia pe care Proconsul le-a dedicat-o doamnelor si domnisoarelor, inca de la lansare, „Esti fata pentru care cant”.

In martie, anul acesta, se implinesc 17 ani de la lansarea trupei. Proconsul canta din 1999 si a devenit cunoscuta cu melodia „De la rusi vine ploaia”. In 16 ani, formatia a lansat numeroase alte hituri, printre care „Cerul”, „Mi-ai luat inima”, „Zbor”, „Despre tine” sau „Spune-mi despre noi”, precum si 10 albume, inclusiv unul de best of, cu cele mai indragite piese ale trupei.

O voce feminina cu totul speciala va incanta publicul in seara de 6 martie, de la 19.00 la 20.00: Alexandra Usurelu. Una dintre cel mai bine vandute artiste independente din Romania, ea a colaborat cu nume sonore din muzica romaneasca, dar şi din cea internaţionala, iar primul ei album, „La capatul lumii”, a primit premii si nominalizari in 2015. Cel mai recent proiect al Alexandrei este concertul simfonic #Pur.

Intrarea este libera.

Evenimente organizate de Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, şi Plaza Romania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram