Rolul unei gradinite in dezvoltarea abilitatilor cognitive ale copilului

25 februarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Copilul trebuie inveti sa isi dozeze energia corect, astfel incat sa isi poata acorda atentia invatatorului in momentul in care va incepe scoala. De fapt, o serie de abilitati sociale, cognitive si emotionale sunt deprinde de catre cei mici de la gradinita, loc esential pentru dezvoltarea lor persoanala.

Insa nu orice gradinita se ridica standardelor asteptate de parinti si nu orice gradinita intelege nevoile complexe si foarte diverse ale copiilor de pana in 7 ani; motiv pentru care trebuie sa fiti foarte selectivi, ca parinti, in alegerea unei gradinite pentru cel mic.

Puteti alege cu incredere gradinita privata sector 2 just4kids, daca va doriti un mediu de invatare interactiv, bazat pe colaborare si intelere, care sa le dezvolte creativitatea celor mici si capacitatea de a asculta si interactiona cu alti oameni intr-un mod productiv.

Ce invata cel mic in gradinita privata sector 2 Just4Kids?

La varsta prescolara, copiii sunt plini de energie si percep totul ca un joc. Ei au nevoie sa se joace si sa invete prin joc.

Astfel gradinita privata sector 2 a inteles aceasta nevoie a celor mici si foloseste jocul ca instrument de invatare si socializare, cu ajutorul caruia copiii pot invata sa colaboreze cu ceilalti colegi de grupa, sa interactioneze in mod productiv si colaborativ cu acestia, sa invete sa faca parte dintr-o echipa si sa se joace frumos, sa isi dezvolte imaginatia si sa isi descarce energia prin joc.

Din seria abilitatilor cognitive, gradinita privata sector 2pune accent pe dezvoltarea creativitatii prin ore de pictura, desen, modelaj, muzica; de asemenea, invatarea alfabetului si a unor calcule simple este importanta in dezvoltarea celor mici, caci ele constau in baza a ceea ce urmeaza sa se intample in scoala primara, iar gradinita privata sector 2 le antreneaza aceste abilitati.
Gradinita privata sector 2 organizeaza si evenimente in afara orelor de curs, astfel incat copiii sa se cunoasca mai bine si sa lege prietenii.

In timpul iernii, alaturi de antrenorul de sport care este si instructor de sky, se vor organiza excursii la munte, unde copiii pot practica sporturile de iarna, la un nivel mai usor. Pe timp de vara se organizeaza tabere specifice pentru prescolari, cu activitati precum drumetii, inot, tenis, foc de tabara, traseu montan, jocuri specifice.

Program flexibil in functie de necesitatea parintilor – la gradinita privata sector 2

Un avantaj de care cei mai multi parinti se bucura, este faptul ca pot alege din trei tipuri de orare, astfel incat sa se incadreze si in activitatile lor zilnice: program scurt, 8-13, program normal 8-13 sau pentru cei care petrec mai mult timp la lucru, program prelungit, 8-18.00. Mai multe detalii despre gradinita privata sector 2 Just4Kids aflati de pe acest website.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram