Cum trebuie sa arate oferta de inchirieri apartamente de lux in Bucuresti

25 februarie 2016
Autor:
AUTHORITY

Tranzactiile imobiliare din capitala vizeaza zone selecte precum Aviatorilor, Iancu Nicolae, Pipera, Primaverii sau Baneasa. Sectorul inchirierilor se indreapta, in cazul anumitor companii imobiliare de top, catre segmentul corespunzator cladirilor luxoase din centrul Bucurestiului.
Despre ce inseamna luxul in segmentul inchirierilor de apartamente din Bucuresti si despre ce ar trebui sa capatam in schimbul preturilor achitate sub aceasta incadrare am discutat cu specialistii companiei imobiliare Regatta. Adesea suntem atrasi de segmentul inchirierilor de apartamente de lux din Bucuresti pentru a avea ca unic rezultat timpul irosit pe vizionari si indignarea unor preturi nerealiste. In primul rand, potrivit specialistilor agentiei putem discuta de inchiriere in segmentul de lux daca respectivul apartament nu se regaseste intr-o zona ultracentrala sau clasata premium.

Desigur, proiecte imobiliare inalt calitative cu oferte din categoria inchirierilor pot fi intalnite izolat si in zone modeste, insa nu prestigiul si sonoritatea recomanda o pozitionare spre clasificarea premium, ci siguranta, conexiunea spre principalele puncte de interes ale vieti economice si culturale a orasului, cat si tezaurul arhitectonic sau natural.

Dezvoltarea zonei metropolitane distinge anumite localitati sateliti in categoria amplasarilor premium dar nu intotdeauna oferta de inchiriere a apartamentelor poate fi clasificata astfel, dupa cum vom vedea la urmatorul punct.

Niciodata o oferta de inchiriere a apartamentelor nu ar trebui sa compromita confortul, sub cele mai inalte exigente, acest aspect rasfrangandu-se inclusiv asupra spatiilor comune. Chiar si in conditiile unei pozitionari premium, un apartament neingrijit sau mai rau, insalubru, ce poate implica prin vechimea instalatiilor si a mobilierului un constant pericol de pagube, sub nicio forma nu ar trebui sa se prezinte confort ofertei de inchirieri de lux.
Pentru a se incadra in segmentul inchirierilor de lux, potrivit specialistilor Regatta, un apartament trebuie sa includa ca minime standarde in facilitati locurile de parcare, accesul controlat si paza.

Bineinteles, inclusiv o oferta de inchiriere ce nu se muleaza pe aceste caracteristici ar putea sa va aduca o experienta locativa sigura si confortabila, cu experiente agreabile si o comunicare armonioasa cu vecinii. Insa recomandarea specialistilor de la agentia imobiliara Regatta din Bucuresti este sa va inspirati din aceasta lista pentru negociere, astfel incat sa nu platiti un pret nejustificat pentru apartamentul de care urmeaza sa va bucurati. Oferta agentiei cuprinde proprietati atent selectate de pe piata de profil, iar preturile sunt realiste si oglindesc avantajele pe care vi le ofera respectivele tranzactii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram