Linia de usi Porta Doors excelente pentru orice tip de amenajari interioare

22 februarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Fie ele cu un aspect clasic, modern sau minimalist, gama de usi Porta Doors vine sa ofere eleganta oricarei camere, spatiu comercial sau birou. Acestea sunt caracterizate prin materiale de cea mai buna calitate, precum si de o grija la detalii ce defineste intregul proces de realizare al usilor. Suntem Porta Design Invest, iar prin intermediul produselor noastre va infrumusetam casa, oferindu-va in acelasi timp intimitatea de care aveti nevoie. Linia de usi Porta Doors include atat modele pentru living, dormitor, camera, dar si pentru baie sau bucatarie. Toate aceste usi sunt gandite sa ofere atat gradul necesar de intimitate dar si de confort termic si fonic, cat si un aspect perfect pentru casa dumneavoastra.

Linia de usi Porta Doors cu aspect clasic-modern sau design minimalist?

Alegerea liniei de usi Porta Doors potrivita pentru casa dumneavoastra trebuie sa tina cont in primul rand de cateva asptecte ce tin in primul rand de tipologia fiecarei camere. Asadar, este evident faptul ca nu veti putea pune o usa cu insertii de sticla la baie sau pentru camera de dresing. Evident, fiecare dintre modelele de usi Porta Doors fac parte dintr-o linie completa ce include atat usi simple, cu insertii de diferite forme si dimensiuni cu sticla, dar si cu modele in relief si insertii.
Pe langa tipologia camerei, alegerea unei linii de usi Porta Doors trebuie sa tina cont si de modul in care ati ales sa faceti amenajarile interioare. In principiu, putem spune ca in Romania tendinta generala in amenajari interioare se imparte in doua categorii, cei care merg pe un design clasic-modern si cei care abordeaza si stiluri moderne sau chiar si minimaliste. Daca pentru stilurile moderne de amenajari interioare putem recomanda gama de usi Porta Doors Balance sau Concept, pentru cei ce au casele amenajate in stil minimalist le putem spune ca usa poate deveni elementul de textura si culoare intr-un astfel de concept.

Toate tipurile de usi Porta Doors sunt realizate din pasiunea pentru perfectiune

Spuneam mai la inceput despre faptul ca toate tipurile de usi Porta Doors sunt realizate folosind cele mai bune materiale si tehnici de productie. Fie ca vorbim despre structura interioara creata pentru a oferi o buna izolare termica si fonica, sau la structura usilor tip cadru si rama, toate modelele de usi Porta Doors pot fi realizate fie din lemn masiv, fie folosind materiale de sinteza cum ar fi polimeri si placi OSB. Evident, in cazul usilor cu insertii din sticla folosim foi de geam translucid sau cu model din sticla securizata. Pe langa aceste detalii constructive, consideram ca perfectiunea sta in cele mai mici componente.
In concluzie, putem spune ca linia de usi Porta Doors se caracterizeaza in primul rand prin calitatea materialelor folosite, a finisajului dar si a varietatii de tehnologii folosite. In ceea ce priveste posibilitatile de combinare a usilor Porta Doors fie ca este vorba de un design interior clasic, rustic, modern sau minimalist, suntem siguri ca in catalogul de usi Porta Doors veti gasi modelul perfect pentru dumneavoastra. Pentru a viziona acest catalog va asteptam pe pagina de internet www.usi-de-interior.eu

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram