Pregatirea suprafetelor cu rulouri gazon pentru primavara

22 februarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Asa cum cineva foarte important de pe scena politica a Romaniei spunea, “Iarna nu-i ca vara” iar pentru cei ce doresc sa se bucure de o gradina perfecta ca si aspect, numai buna pentru noul sezon de gratare si adunari cu prietenii in gradina, Euro Glia va anunta ca in curand puteti incepe sa va ganditi fie la achizitionarea unor rulouri gazon sau pentru curatenia de primavara a gazonului pe care il aveti deja. Asa cum probabil ati desprins din context, Euro Glia este furnizorul dumneavoastra de rulouri gazon fie pentru gradini, curti, spatii verzi, terenuri de sport si nu numai, iar prin intermediul calitatii semintelor dar si a grijii depuse de catre fiecare angajat, rulourile de gazon pe care vi le oferim au un aspect perfect dat in primul rand de faptul ca semintele si gazonul sunt perfect sanatoase.

Oferim rulouri gazon sanatoase, frumoase si rezistente

Despre sanatatea gazonului dar si cum ne asiguram ca toate tipurile de rulouri gazon sunt perfecte, vom discuta in acest articol, punctand asupra catorva operatiuni pe care oricine le poate face fara a depune efort pentru a asigura aspectul sanatos al gazonului din curtea casei sale. In primul rand, gama de rulouri gazon pe care noi o oferim este realizata folosind seminte speciale care au o foarte buna rezistenta la intemperii dar si la daunatori. Insa, acest lucru nu inseamna ca semintele folosite nu sunt expuse riscurilor, tocmai din acest motiv este recomandata o ingrijire a gazonului in functie de anotimp. Daca in general, vara vorbim despre tunderea periodica a gazonului si udarea sa, suprafetele acoperite cu aceste rulouri gazon trebuie curatate cu atentie in special toamna, inaintea primei zapezi, dar si primavara, odata cu aparitia primelor semne de trezire la viata a naturii.

Curatarea suprafetelor acoperite cu rulouri gazon

Curatarea gazonului se face folosind unelte simple cum ar fi grebla de adancime mica si medie, sau, chiar si cu un utilaj de afanare a solului inainte de venirea iernii. Spre deosebire de altele, aceste rulouri gazon au o dispunere a semintelor de iarba foarte deasa, lucru ce asigura o densitate perfecta a firelor, oferind astfel, gazonului un aspect uniform, fara pete vizibile de sol.
Datorita acestei densitati pe care gama noastra de rulouri gazon o are, cu timpul se pot acumula diferite reziduri sau corpuri straine, care la prima vedere nu pot fi vizibile. Din acest motiv, odata cu venirea primaverii, intreaga suprafata a gazonului trebuie curatata. Prezenta gunoaielor poate duce odata cu timpul la deteriorarea gazonului si la aparitia palcurilor fara fire de iarba.
Pentru a putea intretine suprafetele acoperite cu rulouri gazon mai sunt folosite si diferite substante si tratamente care au rolul de a oferi toata paleta de nutrienti dar si sa apere gazonul de daunatori. Asadar, in concluzie, asa cum orice lucru frumos trebuie intretinut pentru a isi pastra aspectul, asa trebuie facut si cu gazonul. Pentru a afla mai multe despre oferta noastra de rulouri gazon dar si sfaturi utile va asteptam pe pagina noastra de internet www.euroglia-gazon.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram