Imagini la 360 de grade atat pe timp de zi cat si noaptea Camerele de supraveghere pentru exterior de la A2T

17 februarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Va doriti sa va bucurati de siguranta atunci cand sunteti acasa? Bunurile de acasa sau din spatiul comercial trebuie sa fie protejate in permanenta, de aceea, investiti intr-un echipament de supraveghere video de exterior de ultima generatie, oferit de expertii de la A2T. Pe pagina web a specialistilor in astfel de echipamente, va bucurati si de reducerile lunii indragostitilor, astfel incat sa oferiti in dar siguranta si confort persoanelor dragi.

Tipuri de camere de supraveghere pentru exterior, la preturi avantajoase

Vreti sa investiti in astfel de echipamente care sa va asigure securitatea acasa sau la locul de munca? Atunci magazinul online A2T va garanteaza ca urmeaza sa primiti sisteme de surpaveghere video de ultima generatie, printre care camerele de supraveghere video pentru exterior, de ales in functie de:
• Tipul ei: camere video pentru exterior cu lentila fixa, lentila varifocala, 1200TVL, speed dome sau camere de exterior premium;
• Camere de supraveghere video de exterior cu infrarosu, care capteaza imagini la distante intre 20 si 120 de metri;
• Tipul de lentila pe care il doriti: fixa sau varifocala, impreuna cu toate caracteristicile acestora;
• Rezolutia pe care camera de supraveghere de exterior o are, intre 1200 TVL si 2,4 megapixeli;
• Tehnologie variata, HDCVI, AHD, HDTVI, IP sau Analog;
• Producatori de top, printre care Atu Tech, Dahua, Hikvision, Oem, Safer, Samsung sau Sony;
• Pretul pe care sunteti dispusi sa il platiti pentru camerele de supraveghere video pentru exterior.
Odata bifate toate aceste filtre, aveti acces la cea mai bogata colectie de camere de supraveghere pentru exterior, niste sisteme de securitate de ultima generatie, perfecte pentru a va garanta securitatea de care aveti nevoie, in orice clipa din zi.

Comandati online de la A2T si aveti preturi avantajoase la toata gama de camere de supraveghere video pentru exterior

Vreti sa nu cheltuiti sume foarte ridicate pe echipamentele de supraveghere video? Atunci intrati pe pagina web a celor de la A2T, locul unde urmeaza sa va bucurati de cea mai avantajoasa oferta de camere video pentru exterior, ideale de montat in orice colt ale casei. Ii gasiti pe cei de la Atu tech pe pagina web a firmei, dar si la numerele de telefon 0753-058-588/ 0748.280.077/ 0369-801-948. De asemenea, echipa va sta la dispozitie si la adresa de e-mail [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram