Naturalpaint: vopsele naturale solutie premium pentru zugraveli estetice si sanatoase

17 februarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Stiai ca NU toate vopselele au la baza chimicale? Exista vopsele naturale cu ajutorul carora zugravitul interioarelor devine o chestiune nu doar estetica, ci si foarte sanatoasa. Vorbim despre o gama speciala de vopsele naturale pe care le gasesti in oferta Naturalpaint, singura firma din Romania, care ofera exclusiv materiale de constructii naturale, pentru constructii sanatoase!

Vrei ca primavara sa aduca un aspect fresh locuintei tale, insa fara miros neplacut, alergii si fara conservanti? Naturalpaint iti pune la dispozitie alternativa: vopsele naturale. Concepute pe baza de var, pe baza de argila si pe baza de clei natural, vopselele naturale asigura un aspect estetic atractiv oricaror interioare, pretandu-se tuturor proiectelor de constructie si reamenajare.

Vopselele naturale sunt ideale, in special, persoanelor alergice, au o aderare excelenta la suport, sunt deschise la difuzia vaporilor, nu au conservanti si sunt disponibile intr-o gama larga de culori.

Furnizorii Naturalpaint sunt producatori germani, fiecare recunoscut pe segmentul sau, astfel ca, ai garantia unor produse de calitate premium, unice pe piata din Romania si disponibile la preturi competitive.

Naturalpaint iti ofera accesul la tot ce ai nevoie in materie de vopsele si tencuieli naturale, termo si fonoizolatii, tencuieli de lut, inclusiv produse de tratare, vopsire si ingrijire suprafete din lemn.

De ce sa-ti pui in pericol sanatatea inhaland substante chimice, cand ai la indemana o alternativa naturala, fara efecte negative asupra sanatatii tale!?

Vopsele naturale-Alternativa sanatoasa in lucrarile de constructie si reamenajare

Te-ai plictisit de aspectul clasic al peretilor, ori de stilul mult prea incarcat al tapetului? Vopseste natural si obtine interioare cu personalitate, fara insa, a-ti pune in pericol sanatatea! Metoda este accesibila si in voga in randul celor care inteleg necesitatea unei game de produse pe baza vegetala, non-emisive.

De ce vopsele naturale?

Lucrarile de renovare, sau de constructie vin la ¨pachet¨ cu o serie de pericole ¨ascunse¨ si asta din cauza compozitiei materialelor. De pilda, vopselele contin chimicale, care pot fi daunatoare, in special pentru cei care le aplica, dar si pentru cei care locuiesc in spatiul respectiv.

Este de notorietate faptul ca, vaporii emanati de substantele chimice pot da nastere unor afectiuni grave, precum astmul si sinuzita, si pot genera disconfort. De asemenea, in contactul direct cu pielea, vopselele sunt extrem de periculoase, putand irita zone sensibile ale pielii.

Solutia: vopsele naturale. Compozitia acestora nu afecteaza sanatatea, fiind recomandate, in special, persoanelor cu alergii, dar si persoanelor care vor sa se bucure de un ambiant placut, lipsit de pericole.

Naturalpaint-Singurul furnizor de material de constructii naturale

Daca vrei sa vopsesti peretii interioarelor fara riscuri si fara pericolul inhalarii unor substate chimice, Naturalpaint iti asigura alternativa: o gama vasta de vopsele naturale de finisare. Vorbim despre singurul furnizor de profil din Romania.

Activitatea firmei nu se rezuma doar la comertul cu materiale de constructii naturale. Angajatii si colaborarii societatii sunt scolarizati in cadrul unor cursuri in Germania, unda studiaza despre biologia constructiilor. Astfel, pot fi asigurate servicii de inalta calitate, dar si un set complet de informatii despre intreaga gama de produse comercializate.

Avantaje vopsele naturale Naturalpaint

  • produse non-evazive
  • compozitie vegetala
  • fara mirosuri neplacute si fara conservanti
  • aderare excelenta la suport
  • resturile sunt compostabile
  • gama vasta de culori

Pentru vopsele naturale, dar si pentru informatii suplimentare, acceseaza www.naturalpaint.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram