Rulouri geam produse de Fabrica de Rulouri principala companie de profil din Romania

17 februarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Fabrica de Rulouri este in prezent cel mai mare producator de rulouri geam din Romania, oferind o serie de produse de calitate, create dupa tehnologii si materiale aduse din Germania. Mai mult, alaturi de acestea ofera si usi de garaj performante, actionate manual sau prin telecomanda. Tehnologiile existente ofera o serie de beneficii pe termen lung, atat prin prisma izolarii termice si fonice, cat si datorita aspectului plin de rafinament si eleganta.

Fabrica de Rulouri pentru clienti care inteleg cu adevarat ce inseamna calitatea si siguranta

De ani de zile aceasta companie a reusit sa devina un adevarat lider in domeniu, oferind constat cele mai bune produse si servicii. Astfel, atunci cand vine vorba de rulouri geam, acestea sunt create integral din aluminiu. Mai mult de atat, lamelele exterioare sunt umplute cu spuma poliuretanica, realizand astfel echilibrul termic dorit atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna. Nu in ultimul rand, fiecare client in parte va putea sa isi aleaga singur nuantele dorite dintr-o gama variata de culori, pornind de la alb, maro si maro inchis pana la nunante care imita lemnul sau alte materiale. In timp, Fabrica de Rulouri a reusit sa isi dezvolte tehnologiile astfel incat aceastea sa ofere rulouri perfecte din toate punctele de vedere. Mai mult, ele pot fi montate atat direct pe tamplaria deja existenta, cat si pe glafurile exterioare. Un lucru este sigur, ele ajuta la obstructionarea completa a luminii si a privirilor curioase, concomitent cu reducerea costurilor destinate incalzirii sau racirii unei locuinte. Astfel, clientii acestei firme au descoperit in timp ca au facturi mai mici privind incalzirea pe timp de iarna, alaturi de reducerea folosirii aerului conditionat pe timp de vara. Astfel, aceste rulouri geam pot fi deschise dimineata, atunci cand aerul este curat si rece pentru aerisire, ca apoi sa fie inchise pentru tot restul zilei.

Rulouri geam de cea mai buna calitate la standarde europene

Benficiind atat de o echipa performanta, cat si de o serie de utilaje moderne, importate din Germania, aceasta companie a reusit sa desavarseasca modul in care orice rulouri geam sunt create si montate. Alaturi de o garantie de 10 ani aceste produse confera un aspect placut locuintei putand fi accesorizate in diferite feluri. Pornind de la butoane sau telecomenzi care sa le inchisa sau sa le deschida, pana la yale si zavoare, orice rulouri vor oferi protectia necesara impotriva hotilor. Mai mult de atat, in acest mod, tamplaria va fi protejata pe termen lun de intemperii. Un aspect important se refera insa la eleganta.
Fabrica de Rulouri intelege compet nevoile si dorintele clientilor sai, reusind constant sa aduca la lumina o serie de produse moderne, performante, care pot face cu adevarat diferenta atunci cand este cazul. Mai mult de atat, fiecare persoana in parte poate beneficia de siguranta si confort pentru o lunga perioada de timp cu o investitie minima. Astfel, orice rulouri geam vor oferi un echilibru in design alaturi de o etansare completa a locuintei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram