HANNER A VANDUT IN 2015 PESTE 100 DE APARTAMENTE IN THE PARK APARTMENTS

16 februarie 2016

Media vanzarilor lunare a inregistrat o crestere puternica in a doua parte a anului 2015, datorita unui proiect unic de branding pe piata locala, care a inclus un parteneriat strategic cu unele dintre cele mai importante echipe de arhitecti si designeri din Romania. Acestia au propus concepte diferite de amenajare, cu bugete rezonabile si realizate aproape exclusiv cu design romanesc, care evidentiaza atu-urile acestui proiect si valorile Hanner. In plus, cladirile THE PARK 2, 3 si 4 din proiect vor avea o alta arhitectura, dar si un proiect de peisagistica extrem de complex, pentru aproximativ 2.000 mp de spatii verzi si de recreere.

„Clientii actuali provin majoritar din domenii tehnice, in special IT, si sunt foarte atenti la modul in care investesc sumele de care dispun. Designul ne-a ajutat in comunicarea stilului de viata promovat in The Park Apartments si a avantajelor proiectului”, declara Silviu Grigorescu, Country Manager Hanner Romania. „Cladirile din ansamblu au fost realizate cu o atentie deosebita la detalii precum izolarea termica, siguranta la incendii, compartimentare si gradul de utilizare a spatiului construit” a adaugat el.

Printre avantajele oferite clientilor de proiectul The Park Apartments se numara apartenenta la o comunitate deja puternica, cu valori comune, localizarea cladirilor aproape de parc, scoli, gradinite, spitale si mari centre de shopping, dar si calitatea lucrarilor de constructii precum si o lista ampla de idei de amenajare si de abordare a spatiilor interioare.

Echipa Hanner a colaborat in 2015 cu noua echipe de designeri si arhitecti celebri din Romania. Acest proiect a implicat un numar record de produse de design romanesc prezente intr-un proiect rezindential. Colaborarea cu arhitectii vizeaza si apartamentele din cladirea THE PARK 2.

In prima parte a anului 2015 Hanner a finalizat vanzarea primului bloc din proiect. In prezent cea de a doua cladire se afla aproape de stadiul de receptie, iar clientii sunt interesati sa tranzactioneze si apartamente off-plan din cladirile THE PARK 3 si 4, pentru care s-au incheiat deja contracte.

Hanner lucreaza in paralel la cele 3 cladiri noi ale proiectului THE PARK Apartments. Data finala de livrarea a intregului proiect ar putea fi avansata cu un an daca ritmul vanzarilor se va mentine la acelati nivel, respectiv 2017. The Park este un ansamblu rezidential care va totaliza 430 de apartamente si care atrage investitii totale de circa 40 milioane de euro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram