Lut fimo pentru modelare

12 februarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Cel mai vechi centru de modelaj ceramic a fost descoperit in Asia Occidentala, datat cu mileniul al 6-lea i. Hr. cu timpul raspindindu-se si in Europa.

Magazinul ProfiArt specializat in produse pentru maestrii in arte, propune spre realizare lut fimo . Acest material pentru modelaj in timpul lucrului, la temperatura camerei, ramine moale si permite un timp indelungat pentru modelare, dupa uscare obiectele realizate sunt tari si solide.

Lut fimo – un produs polimeric

Lutul pentru modelare se intareste prin coacere, in cuptor in cateva minute. Dupa coacere dimensiunile obiectelor nu se modifica. Nuanta culorilor nu se schimba dupa uscare. El poate fi folosit in modelarea margelelor, figurinilor, sculpturilor, flori, miniaturi etc. Lutul fimo dupa numele unui producator este un lut polimeric, si este unul dintre cele mai noi si accesibile materiale pentru modelare.

Are o libertate de experimentare foarte mare si poate fi combinat cu foarte multe tipuri de materiale pentru a obtine efecte si tesuturi inedite. Cel mai mare avantaj al lutului fimo este ca poate fi refolosit necatind la faptul ca rezultatul muncii d-voastre este departe de planul initial. Pe linga lut ProfiArt va propune si o gama larga de unelte pentru modelarea lutului polimeric.

Lut fimo pentru o imaginatie de forme

O unealta pentru modelaj, fundaluri pentru peisaj si instructiuni, pas cu pas, plus patru bucati de lut fimo contin seturile pentru copii pentru crearea diferitor peisaje. La doar numai 8 lei va propunem lut fimo Clasic in cantitate de 56 gr, la o gama de 70 culori.

Dupa modelare se intareste definitiv prin coacerea intr-un cuptor casnic. Dupa intarire lutul se picteaza usor, se taie si se poate gauri. Daca doriti un rezultat de noi nuante toate culorile se pot amesteca intre ele. Fimo Soft la 350 gr se poate procura la un pret de 41 lei. Modelarea cu lutul polimeric este pasaportul d-voastra pentru o lume bogata si imaginativa de forme, texturi si culori.

Veti deveni o persoana fericita si mai putin stresata, si ai veti ajuta chear si pe copiii d-voastra sa-si dezvolte abilitati motorii fine.
Lut fimo comandat chear de la locul de munca
Modelarea lutului este cea mai versatila arta, atat pentru profesionisti, cat si pentru micii artizani incepatori. Magazinul pasiunilor tale ProfiArt va propune o selectie din cele mai bune materiale pentru pictura, grafica, arte plastice si modelism.

Daca doriti sa procurati lut fimo insa sunteti un om ocupat, faceti o plimbare prin magazinul nostru on-line de pe site-ul www.profiart.ro si puteti face comanda chear de la locul de munca. Intimpinati dificultati in alegerea produsului, nu va deranjati, dar adresativa consultantilor nostri si orice problema aparuta va fi rezolvata profesional si in cel mai scurt timp .

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram