Odu Green Roof – acoperis verde

10 februarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Daca vrei sa te bucuri de toate beneficiile unui acoperis verde, solutia perfecta o reprezinta Odu Green Roof! Compania are ca principal domeniu de activitate amanajarile peisagistice ( publice si private), executia la cheie a teraselor verzi si nu in ultimul rand, importul si distributia de flori si arbusti cu rol decorativ.
Odu Green Roof isi intampina clientii cu solutii de ultima ora, ocupandu-se de tot ceea ce implica un proiect de genul acesta ( acoperis verde si terase verzi) asigurand chiar vegetatia si intretinerea acoperisurilor.

Avantajele pe care le prezinta acoperis verde de la Odu Green Roof!

Beneficiile pe care acoperis verde le prezinta sunt numeroase, si anume:
componentele acoperisului sunt protejate impotriva schimbarilor de temperatura, de razele UV, de grindina, ij acest fel durata de viata a acoperisului verde este de doua ori mai mare fata de a unui acoperis normal
imbunatatirea micro-climatului prin evaporare deoarece apa de ploie evapora si raceste imprejurimile
praful si impuritatile sunt reduse considerabil
confera locuitelor/ imobilelor un aspect deosebit, valoarea acestora putand creste
Acestea sunt doar cateva dintre avnatajele de care poti beneficia daca apelezi la Odu Green Roof pentru acoperis verde.
Acoperisul verde este un acoperis viu format din vegetatie si solul necesar cresterii acestuia. Ambele ( vegetatia si solul) sunt instalate de membrane hidroizolante. Sistemul poate include deasemenea si materiale ce nu permit trecerea radacinilor, sisteme de drenare si de irigatii.
Odu Grenn Roof dispune de mai multe modele de acoperis verde, precum: acoperis verde extensiv usor, acoperis verde extensiv ultrausor, acoperis verde extensiv cu retentie de apa, acoperis verde intensiv tip gradina, acoperis verde intensiv tip peisaj si acoperis verde biosolar cu panouri solare. Pe langa toate aceste acoperisuri verzi, compania mai pune la dispozitia celor interesati si elemente pentru acoperisul verde, si anume: starturi de filtrare, de separatie si egalizare, straturi de protectie, straturi de drenaj si retinere a apei, straturi pentru vegetatie, rigole, amestec de samanta, sisteme de ancorare si lista poate continua.
Dupa tipul de complexitate, acoperisurile verzi se impart in doua categorii: acoperis verde intensiv si acoperis verde extensiv. Acoperisul verde extensiv are o greutate ce variaza intre 70 si 150 kg/ mp in schimb acoperisul verde intensiv are o greutate mult mai mare fata de cel extensiv. Pe acoperisul verde intensiv se pot planta diferite plante si anume: ierburi aromatice, arbori de mari sau mici dimensiuni, arbusti, etc.

De ce sa apelezi la Odu Green Roff pentru acoperis verde?

In cadrul companiei Odu Green Roof se afla o echipa specializata si calificata in acest domeniu, gata oricand sa te intampine cu solutii ce indeplinesc cerintele si nevoile tale in domeniu acoperis verde. In lucrarile de acoperisuri verzi, Odu Green Roff utilizeaza numai materiale de inalta calitate, respectand etapele pe care proiectele le presupun.
Daca doresti consultanta pentru proiectarea acoperisurilor verzi si pentru a beneficia de toate avantajele unui astfel de proiect, apeleaza cu incredere la Odu Green Roof.
Pentru mai multe informatii suplimentare despre acoperis verde acceseaza pagina web www.odu.ro
sau contacteaza reprezentantii companiei – 0744 556 594.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram