Cum obtinem cele mai bune recolte?

5 februarie 2016
Autor:
Touch Media

Daca pe vremea bunicilor este foarte simplu, plantam, sapam si culegeam, astazi nu mai este deloc asa, chiar daca solul este acelasi, nu mai are la fel de protejat, samanta este prea des modificata genetic si pentru ca planta sa creasca sanatos are nevoie de cateva stimulente. Putem ajuta plantele si putem remedia aceste probleme ale solulul prin fertilizarea lui si a plantelor. Pe langa apa si lumina plantele mai au nevoie si de nutrienti, ce inseamna asta? Nutrientii au la baza cele trei elemente absolut necesare ce stau la baza cresterii fiecarei plante: Nitrogen, Fosfor si Potasiu.

Care sunt pasii pentru crestere si cultivarea plantelor? Pentru ca plantele sa infloreasca si sa dea roade acestea au nevoie de stimulatori de vegetatie, mai exact de construirea unei baze solide la radacina pentru a le creste imunitatea si a fi protejate de daunatori. Odata ce radacinile au fost pregatite penntru cele mai dificile situatii trebuie sa va indreptati atentia care Frunze, ramuri, de toata materia verde. Pentru asta exista o multime de feritilizatori, de aditivi speciali ce au impact asupra recoltei finale, dar pana atunci cum facem plantele sa infloreasca?

Stimulatorii pentru inflorire pot fi folositi atat pentru flori, fructe cat si pentru legume, iar acestia au la baza formule si elemente necesare plantei in momentul infloririi acesteia. Acesta incurajeaza si nu forteaza planta sa infloreasca, tot procesul este natural, firesc, iar planta reuseste sa se dezvolte excat asa cum trebuie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram