Benzi transportoare industria alimentara in oferta Facility Distrib

1 februarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Pentru o fabrica de lapte ai nevoie nu doar de linii de imbuteliere, ci si de benzi transportoare industria alimentara. Cumpara-le din oferta Facility Distrib! Ele sunt necesare mai ales acolo unde alimentele trec prin mai multe faze.

Benzi transportoare industria alimentara, la oferta!

Pe site-ul companiei Facility Distrib gasesti benzi transportoare industria alimentara sub forma de role, banda sau cu lanturi (modulare ori inox). Cumpara ce iti trebuie! Echipa firmei mentionate iti va pune la dispozitie serviciile de proiectare, montare, distributie, dar si de furnizare de piese de schimb. Asadar, ori de cate ori ai nevoie de ceva anume, discuta cu un reprezentant Facility Distrib. Tot acesta iti poate oferi si consultanta de specialitate privind dotarile si intretinerea lor.

Daca produsele tale trec prin multe faze sau prin liniile de imbuteliere, iti sunt necesare benzi transportoare industria alimentara sub forma de banda. Inainte de asamblarea pieselor, trebuie sa fie citite cu atentie instructiunile pentru a se respecta toate specificatiile producatorului.

Cum anume se instaleaza benzi transportoare industria alimentara? Foarte simplu! Tehnicienii din cadrul Facility Distrib monteaza rolele, rotile de actionare, lanturile modulare si alte piese componente. Dupa ce termina montarea, conecteaza intregul circuit la masinile de pe linia de productie. Bineinteles, inainte de a da in functiune lucrarea, ei fac verificarile de rigoare si controleaza cu atentie conectarile si etansarile, astfel incat sa nu intampini nici o problema in ceea ce priveste productia.

Ca sa se potriveasca perfect cu ceea ce iti doresti si cu spatiul pe care il ai, angajatii Facility Distrib ofera si serviciul de proiectare benzi transportoare industria alimentara. In vederea realizarii acestui lucru se tine cont, printre altele, de materialele de fabricatie si de puterea pe care trebuie sa o aiba benzile pentru a transporta marfa.

Specialistii din cadrul companiei Facility Distrib iti ofera, de asemenea, asistenta de specialitate si pentru a alege rotile de antrenare a lanturilor, rotile de intoarcere, lanturile Gall s.a.m.d.

 

Avantaje in utilizarea de benzi transportoare industria alimentara

 

Pentru ca productia sa fie cat mai buna, este necesar sa investesti in eficientizarea ei si in utilaje si echipamente. Borcanele, PET-urile si flacoanele speciale trec prin mai multe faze pana cand sunt gata de ambalat si de distribuit. Aici intervin aceste benzi transportoare industria alimentara. Iata rolul lor:

- transporta in conditii sigure recipientele cu lapte, fructe si legume conservate, spre exemplu;

- asigura materia prima pentru aplicatiile din fabrica, fiind gandite sa se miste la intervale regulate, astfel incat nici sa nu se aglomereze anumite etape, nici sa nu fie goluri in productie;

- mecanismul acestor benzi transportoare industria alimentara ajuta la eficientizarea productiei si prin faptul ca se obtin mai multe produse in acelasi interval, fata de situatia in care s-ar fi utilizat forta de munca.

Ai nevoie de benzi transportoare industria alimentara? Discuta cu echipa Facility Distrib! Angajatii acestei firme iti pot oferi produsul de care ai nevoie, la dimensiunile dorite, facut din materiale compatibile cu echipamentele pe care le detii, dar si cu articolele pe care le fabrici.

Date de contact

Adresa: Bacau, str. Gh. Donici, nr. 1

Telefon: 0371.159.978

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram