Rulmenti tip Y Cei mai buni se gasesc in oferta Facility Distrib

1 februarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Cumparati rulmenti tip Y din oferta Facility Distrib! Acestia se folosesc in industria alimentara, dar si in agricultura si industria textila. Luati legatura cu un reprezentant al companiei si solicitati mai multe informatii!

Rulmenti tip Y - informatii de interes

Facility Distrib comercializeaza rulmenti tip Y la un pret foarte avantajos. Acestia fac parte din categoria de produse SKF, in care se gasesc, printre altele, simeringuri, lagare si rulmenti. Oricand aveti nevoie, comandati-i din oferta! Datorita faptului ca sunt fabricati din materiale foarte bune, prezinta siguranta in utilizare si o durata de viata indelungata. In plus, au o rezistenta superioara (fac fata cu succes solicitarilor mecanice), intrucat carcasa este confectionata din fier sau otel.

Rulmentii cu bile seamana destul de bine cu acesti rulmenti tip Y. Diferenta consta in faptul ca cei din urma au o suprafata sferica atat in interior, cat si in exterior.

De ce sa alegi rulmenti tip Y din oferta Facility Distrib? In afara de motivele enumerate anterior, trebuie mentionat faptul ca piesele provin de la producatorul SKF. Acesta are in oferta doar lucruri de calitate, fabricate din materiale foarte bune.

Din categoria rulmenti tip Y fac parte: cei cu alezaj conic, cu surub de prindere, cu guler de blocare excentric si concentric si cu inel de blocare. Rulmentii cu surub de prindere se folosesc in cazul aplicatiilor la care directia de rotare este aceeasi sau alterneaza. Se fixeaza prin strangerea celor doua suruburi cu cap hexagonal.

Rulmentii cu alezaj conic se monteaza pe mansoane standard din seria H 23, inelul exterior le este lubrifiat prin cele doua orificii si functioneaza foarte bine pentru mecanismele care inregistreaza turatii ridicate.

Daca aveti nevoie de rulmenti tip Y cu guler de blocare cu excentric inseamna ca detineti aplicatii in cadrul carora nu se schimba directia de rotire. Rulmentul se fixeaza pe arbore atunci cand gulerul de blocare este intors in directia rotirii. In schimb, cei cu guler de blocare cu concentric sunt buni in situatiile in care directia de rotire se schimba, iar spatiul necesar aplicatiilor este limitat.

 

Date tehnice despre rulmenti tip Y

 

Iata ce trebuie sa stiti despre acesti rulmenti tip Y:

- carcasa are forme diferite si e facuta fie din otel presat, fie din fier de inalta calitate;

- sunt formati din: o carcasa, un element de etansare si un rulment radial cu bile;

- au capacitate de auto-aliniere datorita suprafetei interne a carcasei si suprafetei exterioare (ambele sunt sferice);

- preiau dezaalinieri moderate;

- in general, sunt utilizati in industria alimentara, constructii, confectii textile si agricultura.

Rulmentul cu inel interior standard este foarte utilizat cand vine vorba de preluarea unor sarcini axiale mai grele, intrucat este cel mai rezistent din categoria celor de tip Y.

Comandati rulmenti tip Y din oferta Facility Distrib! Veti beneficia de calitate superioara, preturi bune si produse realizate conform celor mai inalte standarde! Nu trebuie decat sa sunati la numarul de telefon de mai jos si sa solicitati o oferta.

Date de contact

Adresa: Bacau, str. Gh. Donici, nr. 1

Telefon: 0371.159.978

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram