Spray Montana Gold 400ml

28 ianuarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Acest spray se comercializeaz la recipiente de cate 400 ml, ofera culori opace care au putere de acoperire avand baza de solvent nitro - acrilic. Spray-ul are o uscare rapida, rezistenta la UV si apa mai putina decat in cazul culorilor normale care fac parte din gama gold, dar pentru a avea o rezistenta mai mare, acesta se poate proteja cu produsul Montana Varnish.

Culori mate pe care le are, sunt ideale pentru lucrarile de arta. Presiunea scazuta pe care o are sistemul de pulverizare permite manuirea buna si usoara a spray-ului. Pot sa se foloseasca oricare dintre capacele Montana pentru diferite tipuri de linii si de pete.

Sprayurile Montana Gold se pot combinate cu Montana Texture cu Montana Effect dar si cu un grundul de metal ori din plastic si polistiren care fac parte din aceasta gama. In momentul in care este utilizat acest spray, trebuie inlaturat inelul de siguranta care se afla sub cap si apoi scuturat bine.

T2400 -Spray Primer Metal - Montana Black - 400ml

Acest spray graffiti se gaseste la recipient de 400 ml iar gama Montana Tech a fost special creata pentru a trata suprafete diferite, inainte si dupa vopsire. Spray-ul se utilizeaza pe post de grund in cazul in care urmraza vopsirea unei suprafete din metal, respectiv sin fier, din otel sau din alte suprafete minerale. Rolul grundului este acela de protectie a suprafetelor impotriva atacului pe care o au solventii din culoare.

Pentru a se obtine rezultate deosebite este recomandata aplicarea a 2 pana la 3 straturi iat timpul de uscare dintre straturi e bine sa fie de cateva minute.

Uscarea completa este in legatura directa si depinde de temperatura si de umiditate, si poate sa ajunga si pana la cateva ore.

Spray Montana si Tech Varnish Gloss

Spray-ul Montana Tech la 400 ml este creat pentru a trata suprafete diferite inainte dar si dupa vopsire.

Spray-ul graffiti Montana Tech Varnish Gloss poate fi utilizat pentru protejarea suprafetei vopsite indiferent de spray-ul Montana folosit. Acesta se poate utiliza pentru lucrari interioare, dar si pentru efectuarea de lucrari exterioare si are o putere foarte mare de acoperire.
Spray-ul nu contine acid, se usuca repede si este pe baza de acrilic.

Acest spray protejeaza bine impotriva oxidarii, impotriva ingalbenirii dar si a desaturatiei culorilor pe care le au suprafete cum ar fi panza, hartia, desene in carbune ori lemnul.

Inainte sa se aplice, trebuie avut grija ca suprafetele sa fie uscate, sa fie degresate si fara praf, ori urme de rugina iar la final aspectul o sa fie de lucios.

Inainte sa fie aplicat, recipientul trebuie sa fie agitat pentru 3 minute.

T2000 - Spray si plastic Primer de la Montana Gold

Spray-ul Montana Tech Primer utilizat pentru plastic este folosit pe post de grund cand o suprafata care e din plastic trebuie sa fie vopsita cu spray-urile din gama Montana.
Rolul unui asfel de grund este acela de protectie a suprafetelor impotriva atacului pe care le au solventii din culori.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram