Garantia sigurantei unui transport mobila intern

18 ianuarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Putem spune ca nu in fiecare zi aveti nevoie de serviciile de transport mobila intern oferite de catre noi, insa atunci cand aceasta necesitate apare suntem siguri ca sunteti in cautarea unor profesionisti care va pot garanta siguranta bunurilor dumneavoastra. Pentru aceste situatii exista firma bucuresteana Move Out, o firma specializata in servicii de mutari, transport mobilier si alte bunuri precum si servicii anexe, cum ar fi depozitarea bunurilor, dar si executarea de mobilier la comanda si multe altele. Serviciul de transport mobila intern este adresat tuturor celor care au nevoie de o solutie completa si sigura pentru bunurile pe care acestia le detin, iar pentru a asigura conditiile necesare detinem un parc auto format atat din masini de transport cu gabarit mic, cat si TIR-uri de mare capacitate.

O flota de transport mobila intern performanta

Astfel, reusim sa oferim servicii complete de transport mobila intern care includ atat suportul tehnic pentru dislocarea mobilierului din vechea locatie, dar si demontarea acestuia acolo unde acest lucru este posibil, precum si pregatirea pentru transport a bunurilor dumneavoastra. Transportul bunurilor se realizeaza folosind asa cum spuneam si mai devreme, autospeciale de transport dotate in mod corespunzator cu sisteme de ancorare si asigurare pentru obiectele masive.
Tinand cont de faptul ca de cele mai multe ori, in cazul unui transport mobila intern operam cu bunurile clientilor, ca si firma ne obligam printr-un contract sa garantam siguranta acestora atat pe parcursul drumului cat si pe durata de timp in care bunurile clientilor sunt manipulate de catre personalul nostru. Facem acest lucru deoarece consideram ca fiind ceva perfect normal sa asiguram calitatea si profesionalismul serviciilor noastre.

Tinem o stransa legatura cu fiecare client in parte

Bineinteles, pentru a putea garanta siguranta bunurilor in cazul unui transport mobila intern clientul are si el cateva mici indatoriri. In primul rand, clientii nostri trebuie sa stie ca o pregatire in prealabil este necesara. Asadar, golirea rafturilor si a sertarelor este o chestiune ce tin de datoria clientului. Aceasta operatiune este necesara in primul rand pentru a diminua greutatea mobilierului dar si pentru a permite o depozitare in vederea transportului in conditii de siguranta a obiectelor de mici dimensiuni.
In cazul asternuturilor le recomandam clientilor nostri sa le sorteze in vederea introducerii acestora fie in cutii de carton, fie in saci de transport. Evident, un alt lucru foarte important este si faptul ca elementele din sticla sau cele fragile vor fi scoase sau demontate, acolo unde este posibil. Astfel reusim o sistematizare a incarcaturii ferind totodata incarcatura fragila de orice risc de deteriorare.

In concluzie, putem spune ca garantia sigurantei unui transport mobila intern este data atat prin profesionalismul echipelor noastre, dar si cu ajutorul fiecarui client in parte. Bineinteles, exista si cazuri in care clientul nu poate interveni in facilitarea transportului, cazuri in care echipele Move Out preiau controlul asupra tuturor aspectelor ce vizeaza transportul, bineinteles, acest lucru se face doar cu acordul clientului mentinand o stransa comunicare intre echipe si client. Pentru a afla mai multe despre noi despre serviciile noastre va asteptam pe siteul nostru, www.moveout.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram