Adora Forest propunerea Hitch amp;Mosher pentru un altfel de stil de viața

15 ianuarie 2016
Autor:
TROMPETTE

Piața ansamblurilor rezidențiale noi din Timișoara, dar și din localitățile limitrofe, propune alternative din ce în ce mai interesante pentru cumpărători. Dezvoltatorii se străduiesc să vină cu avantaje competitive semnificative, avantaje concentrate nu doar pe aspecte locative stricte, ci pe o serie de elemente care pot determina o schimbare majoră în bine a stilului de viață al cumpărătorului. Aceste tendințe ale pieței determină o competiție acerbă între dezvoltatori, cu beneficii extraordinare asupra cumpărătorului. În acest context vine pe piață și ansamblul rezidențial Adora Forest, un proiect destinat celor care doresc un stil de viață dinamic, activ, celor care vor să scape de rutina birou-acasă și să se bucure de hobby-urile pe care, le neglijează, probabil, din cauza lipsei de timp.
Cele 107 apartamente din complexul rezidențial Adora Forest se remarcă printr-o poziționare favorabilă într-o zonă a Timișoarei care asigură un acces facil către activități în aer liber. Vecinătatea Pădurii Verzi este un avantaj pentru pasionații de ciclism sau de alergare, care își pot face mișcarea zilnică pe traseele dintre copaci. Acest avantaj este unul care poate cântări greu în luarea deciziei de cumpărare, mai ales pentru cei care au un stil de viață activ și caută facilități pentru a-și face programul de mișcare în aer liber aproape de casă, dar și pentru cei care se gândesc să scape de sedentarism și să înceapă să facă mai multă mișcare. Din acest punct de vedere,  proiectul rezidențial poate găzdui familii tinere cu sau fără copii care, după serviciu, vor să găsească acasă și altceva pe lângă confortul optimizat al unui apartament modern.
Pe lângă poziționare, complexul Adora Forest susține stilul de viață dinamic, prin adoptarea, în premieră, pe piața timișoreană a conceptului newyorkez de cameră extra, destinată unor utilizări diverse, de obicei cele pentru susținerea hobby-urilor. Această încăpere poate fi folosită pentru depozitarea echipamentelor sportive (biciclete, schiuri, etc.), dar poate fi amenajată, în același timp, și ca un mic atelier pentru cei care, în timpul liber se destind făcând diverse lucruri handmade.
„Proiectul Adora Forest ni s-a părut foarte interesant încă de când dezvoltatorul a prezentat planul complexului rezidențial pe care intenționează să îl construiască.  Am sesizat avantajele competitive și orientarea dezvoltatorului către o calitate desăvârșită în ceea ce privește structura și finisajele, precum și o abordare foarte serioasă a normelor de siguranță ale imobilului. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu dezvoltatorul, am apreciat conceptul de stil de viață pe care dorește să îl promoveze pe piața din Timișoara, iar caracterul singular al ofertei ne-a determinat să preluăm exclusivitatea reprezentării pe piața locală.” spune domnul Marius Ṣchiopotă, Managing Partner Hitch&Mosher.
Despre Hitch & Mosher
Hitch & Mosher este o companie cu capital integral românesc, cu expertiză majoră în domeniul imobiliar, începând cu anul 2006. Este unul dintre principalii jucători de pe piața din zona de vest a țării, fiind implicată în majoritatea sectoarelor specializate pe care le presupune domeniul imobiliar, de la intermedieri de vânzări și de închirieri pentru persoane fizice până la identificarea și intermedierea de investiții în sectorul agricol.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram