Curs autorizat decorator floral

15 ianuarie 2016

Durata cursului este de trei luni si este format din trei module:
• Modul 1-pentru începatori. Introducere în arta florala, tipuri de flori, tehnici de realizare ale buchetelor și aranjamentelor florale. Cost: 500 lei cu TVA inclus.
• Modul 2-pentru intermediari. Cum alegem florile potrivite unui eveniment? Tehnici, materiale folosite și realizarea corsajelor, a buchetelor de mireasa și ale altor accesorii pentru evenimente speciale ( coronițe, coliere etc.). Cost: 600 lei cu TVA inclus.
• Modul 3-pentru avansaţi. Cum armonizăm florile / aranjamentele florale cu decorul și arhitectura spațiului Semnificatii Aranjamentele florale și decorul înzestreaza spațiile cu energie, culoare, dinamism, stil, bun gust. Accentele design-ului floral scot din anonimat spațiile atunci când acestea sunt în armonie. Cost: 700 lei cu TVA inclus.
DURATA: 4 sedințe a câte 2h ½-3h, durata 4 săptamâni ( o întalnire pe saptamana)
In pretul cursului, sunt incluse:
• Materialele necesare pentru desfasurarea cursului (flori, accesorii etc.)
• Suportul de curs
• Diploma de participare eliberata de catre agentia Creative Business Management
• Sesiune de E-coaching- suport oferit pe e-mail de catre trainer, fiecarui cursant in ceea ce priveste aplicarea tehnicilor invatate, rezolvarea problemelor intampinate.
REDUCERE: Cursantii care doresc sa participe la toate cele trei module vor beneficia de o reducere de 300 lei din valoarea totala de 1800 lei, astfel incat, pretul final al cursului integral va fi de 1500 lei.
Trainerul cursului este Carmen Costescu.
Carmen este absolventă a Facultății de Management financiar-bancar la Institutul Bancar Român, unde a lucrat timp de peste 20 de ani ca economist în firme multinaționale din domeniul materialelor de construcții și al mobilei și design-ului interior. Din 2012 este trainer autorizat ANC si livreza traininguri în domeniul design-ului floral. Sustine cursuri de dezvoltare a creativității cu flori în grădinițe și centre after-school, cu copii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani si realizeaza la cerere, aranjamente florale pentru evenimente corporate și evenimente private.
Cursul este autorizat de ANC, iar la finalul cursului, participanţii vor primi o diplomă recunoscută de Ministerul Educaţiei si Ministerul Muncii, ei putând profesa meseria de decorator floral.
Rezervă-ți un loc la curs prin apăsarea butonului de înscriere de mai sus sau prin email la adresa: [email protected]
Pentru detalii suplimentare, sună la 0743.183.353. Persoana de contact: Liliana Uleia-Coordonator training

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram