Materiale naturale pentru concepte colosale

13 ianuarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Tinand cont de aceste aspecte, managerul companiei, Canakci Ion Florin, a reusit sa atraga de partea sa o echipa de oameni de incredere, unita, alaturi de parteneri de afaceri din diferite tari care sunt mereu in cautare de produse si obiecte de calitate, destinate in special oamenilor cu o situatie materiala buna, care isi permit sa beneficieze de lux si eleganta atunci cand vine vorba de amenajarile pe care doresc sa le faca.

Canakci Ion Florin, antreprenorul pentru care luxul inseamna totul

Novakim International s-a nascut din dorinta lui Canakci Ion Florin de a oferi clientilor sai cele mai bune produse, la cele mai inalte standarde, din materiale naturale si elegante, cum ar fi marmura. Atunci cand vine vorba de obiecte de lux din marmura, acestea sunt dintre cele mai diverse, pornind de la scari sau chiuvete din marmura, pana la pereti de apa, perdele de apa si fantani arteziene de interior si de exterior din acelasi material scump, dar rezistent, care poate dura zeci sau chiar sute de ani. Privind ideil de afaceri din spatele brandului Novakim acestea s-au bazat mereu pe dezvoltare, atat a resurselor umane, cat si a mijloacelor tehnologice.

Tinand cont mereu de tendintele pietei si de ultimele aparitii in varii domenii, Canakci Ion Florin a reusit sa aduca la iveala o serie de concepte inedite, care sunt pe placul clientilor de lux, a acelor oameni pentru care calitatea este mai importanta decat bugetul pentru un anumit proiect. Astfel, pornind de la gradini si locuinte private, pana la cladiri de birouri sau hoteluri de lux, produsele din marmura oferite de Novakim sunt a loc de cinste, acestea reusind mereu sa iasa in evidenta atat prin aspect, cat si prin exactitatea celor mai mici detalii.

Novakim International, idei de afaceri propuse de Canakci Ion Florin pentru viitorul societatii

Un lucu de care Canakci Ion Florin a fost mereu mandru este acela ca produsele si proiectele pe care le ofera aduc o serie de beneficii importante societatii. Astfel, ideile de mobilier urban si de amenajari peisagistice pe care le ofera fac lumea mai buna si mai curata. Mai mult, obiectele din marmura pe care le propune clientilor de lux pot sa infrumuseteze orice spatiu, in timp ce ghivecele si jardinierele din fibra de sticla duc la crestearea unor plante frumoase si sanatoase ce sporesc nivelul de oxigen dintr-un anumit spatiu. Novakim incearca mereu sa fie cu un pas in fata tuturor, mai bine spus cu un pas in viitor.

Avand un renume international, aceasta companie a reusit sa isi faca intrarea cu fast atat pe iata autohtona, cat si in alte tari precum Germania, Belgia sau Turcia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram