FitnessPartner In 2016 se poarta corpul tonifiat Afla cum sa ti stabilesti obiectivele fitness

12 ianuarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Spune-mi cum arata obiectivele tale personale in materie de sport&fitness ca sa-ti spun cat de sanatos vei fi in 2016! Pentru anul ce sta sa-nceapa propune-ti lucruri noi, sau lucruri pe care nu ai reusit sa le exploatezi la maximum in sala de fitness anul acesta! Te vei bucura de un corp tonifiat si vei reusi sa scapi de kilogramele in plus acumulate pe parcursul anului. In 2016 ramane la moda sanatatea si grija pentru corpul tau!

Esti o persoana careia ii place sa evolueze? Pentru rezultate excelente si pentru materializarea tuturor proiectelor personale este important sa incepi din prima zi a noului an. Asadar, in cele cateva saptamani din 2015 ramase, asigura-te ca bifezi, pe lista cu prioritati, activitatile fizice intense. De acestea vor depinde sanatatea ta in noul an, dar si fizicul de invidiat!

Setarea obiectivelor fitness personale de inceput de an

Vrei ca nou an sa te gaseasca intr-o stare fizica excelenta chiar si dupa sarbatorile de iarna? Ia un pix si noteaza.

Munca de birou, sedentarismul, alimentatia nesanatoasa, somnul dereglat, afectiuniile medicale sau kilogramele in plus si-au pus amprenta pe fizicul tau sau pe starea de spirit? Renunta la alternativele impovizate, total ineficiente si nesanatoase si mergi la sala de fitness. Pregateste-ti corpul pentru efort si vezi rezultatele. Te vei bucura de ele pe tot parcursul noului an.

Cu ce sa incepi?

Stabileste-ti obiectivele: inainte de a intra in sala de fitness, stabileste ce anume este prioritar pentru tine. Te-ai saturat sa fii gras, ori mult prea slab? Apeleaza la exercitiile fizice adecvate. Vrei sa te bucuri de o masa musculara impresionanta? Exercitiile de forta sunt ideale. Asadar, trebuie sa stii de la inceput ce tipuri de exercitii ti se potrivesc.

Important este sa stii si timpul pe care il aloci pentru obiectivele stabilite! Poate fi vorba de doar cateva saptamani, sau poate fi vorba de antrenamente pentru tot anul!

Obiectivele stabilite trebuie sa fie accesibile si realiste. Mizeaza pe telurile masurabile pentru ca doar astfel iti poti monitoriza activitatea si, implicit rezultatele.

La inceput de an nou pot trasa atat obiective pe termen scurt, cat si obiective pe termen lung. Important este sa nu te abati de la reguli si de la program. Pentru a eficientiza intreg procesul, trece pe o lista toti pasii pe care vrei sa-i urmezi in sala de fitness.

Informeaza-te, fii mai responsabil cu corpul tau si treci la actiune. Aloca timp rezultatelor si bucura-te de ele atunci cand apar!

Nu uita: dincolo de aspectul fizic si kilogramele in minus, obiectivele fitness pentru anul 2016 au in prim-plan un nou stil de viata, mai responsabil, mai sanatos! Stabileste obiectivele corecte, pe termen lung si apuca-te de treaba. Efortul va fi recompensat cu satisfactia de a avea corpul la care ai visat!

FitnessPartner te pregateste pentru anul 2016 cu o gama impresionanta de aparate de fitness, dar si cu servicii de consiliere. Oferta Fitness Partner se adreseaza atat afacerilor de profil (Sali de fitness, centru Wellness & SPA, centru Bodybuilding, etc.), cat si persoanelor fizice care doresc sa se intretina prin sport.

Mai multe detalii despre cum sa-ti stabilesti obiectivele fitness pentru 2016, dar si despre ofertele FitnessPartner gasesti pe www.fitnesspartner.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram