Fronturi mobilier de la Next Front Oferta variata pentru un decor chic

8 ianuarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Ai nevoie de fronturi mobilier si nu stii de unde sa le cumperi? Iti doresti un decor interior chic, modern, realizat conform cerintelor si dorintelor tale? Atunci comanda-le din oferta Next Front. Solicita mai multe informatii despre produse de la reprezentantii acestui producator.

Despre fronturi mobilier – Informatii utile

In oferta Next Front gasesti cele mai bune fronturi mobilier. Sunt disponibile atat din lemn masiv, cat si din MDF. Le poti cumpara la dimensiunea din catalogul de produse, dar le poti si comanda conform dimensiunilor spatiului in care vor fi montate. Cumpara fronturi mobilier si completeaza-ti piesele de mobila din living si bucatarie. Iata ce trebuie sa stii despre ele:

- in oferta se gasesc atat mate, cat si lucioase sau vopsite. Datorita acestui lucru, intr-adevar iti vei putea completa mobilierul;

- daca ai in locuinta mobilier curbat, atunci comanda fronturi din MDF disponibile in aceasta forma. Au preturi foarte avantajoase la Next Front;

- in catalog gasesti si fronturi mobilier din: stejar (vopsit cu alb antichizat sau simplu), frasin (natural ori vopsit), plop furniruit cu cires, precum si din nuc exotic.

La alegere, poti comanda si fronturi de tip panou, cu arcada superioara, grilaj ori cu sticla vitrata.

Din oferta de fronturi mobilier din lemn masiv poti alege urmatoarele modele: Neoclasic, Cortina, Asti, Storica Beige, Storica Noce, Volga, Garda si Rosanna. Modelul Neoclasic, spre exemplu, poate fi vopsit in orice nuanta din paletarele RAL/NCS, pastreaza naturaletea si caldura lemnului masiv si se potriveste intr-un decor clasic, shabby chic sau modern.

Din oferta de MDF vopsit alege: MDF vopsit cu maner in cant, MDF vopsit lucios sau MDF vopsit mat. Cel lucios, spre exemplu, este acum la moda, intrucat da un aer de high-class designului. In general, e folosit in bucatariile moderne.

Despre placari MDF trebuie spuse urmatoarele lucruri:

- sunt ideale pentru pereti falsi (cortina, pereti despartitori);

- confera stil si eleganta decorului interior;

- se gasesc intr-o multitudine de culori disponibile din paletarele RAL/NCS;

De asemenea, producatorul Next Front ofera clientilor si HDF in placi, perforat sau debitat la cotele cerute.

Next Front - furnizor de fronturi mobilier

Next Front este un producator si distribuitor de componente si accesorii pentru mobilier. Din oferta acestuia, companiile specializate in executia mobilei la comanda isi pot achizitiona o gama diversificata de produse. Indiferent de stilul abordat sau de complexitatea mobilierului, la Next Front se gasesc de toate.

Activitatea principala a firmei consta in realizarea de fronturi mobilier, mai ales din lemn masiv si MDF. Iata cateva informatii care iti vor fi de folos:

- in oferta se gasesc: fronturi mobilier MDF curbat, fronturi din MDF vopsit (cu finisaje mate sau lucioase) si fronturi din lemn masiv (plop furniruit cu cires, stejar, nuc exotic, frasin);

- fronturile sunt disponibile cu sticla vitrata, panou si grilaj;

- au dimensiuni standard sau atipice.

In oferta de produse gasesti si: manere pentru mobilier (sunt facute din materiale de calitate si au finisaje aparte), fotolii din puf, mese si scaune din lemn.

Comanda fronturi mobilier din oferta Next Front si bucura-te de un design chic, modern! Calitatea net superioara a produselor, pretul accesibil si profesionalismul echipei de angajati sunt doar trei dintre motivele pentru care recomand colaborarea cu Next Front!

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Heliade intre Vii, nr. 8, Sector 2

Telefon: 0724.242.626

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram