Evaluari proprietati imobiliare – realizate de catre Evaluator Saceanu Marius Valentin

4 ianuarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Ai un teren pe care doresti sa il vinzi? Sau poate este vorba de o cladire? Indiferent de tipul de proprietate pe care o detii trebuie sa realizezi un raport pentru evaluarea corecta a imobilului respectiv. Evaluator Saceanu Marius Valentin iti vine in ajutor cu evaluari proprietati imobiliare realizate in mod legal.

Cand ai nevoie de un astfel de raport? Atunci cand doresti sa afli valoarea bunului la un moment dat. Este vorba de un bun pe care probabil doresti sa-l pui in vanzare. Ce sunt proprietatile imobiliare? Sunt acele bunuri care nu pot fi deplasate, mai exact terenuri, cladiri, constructii de diferite tipuri. Pentru toate acestea trebuie sa se cunoasca valoarea reala, iar aceasta se obtine in urma unui raport intocmit in cele mai sigure si legale conditii. Un astfel de raport este realizat doar de catre un evaluator, deoarece acesta detine resurse speciale si cunostinte necesare in domeniu.

Ai nevoie de evaluari proprietati imobiliare?

Evaluator Saceanu Marius Valentin este persoana la care trebuie sa apelezi. In cadrul cabinetului particular lucreaza o echipa instruita, pregatita sa te ajute indiferent de bunul pe care doresti sa-l evaluezi. Echipa detine resurse sigure si colaboreaza cu societati comerciale, institutii financiare, organizatii de stat si persone fizice de incredere. Totul pentru ca raportul intocmit sa corespunda cu realitatea. Echipa realizeaza evaluari proprietati imobiliare si evaluari bunuri mobile in cel mai scurt timp posibil. Serviciile oferite se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. In plus toate serviciile prestate respecta normele legale aflate in vigoare.

Evaluator Saceanu Marius Valentin - evaluari proprietati imobiliare

Doresti sa vinzi o cladire sau un teren? Atunci trebuie mai intai sa realizezi un raport de evaluare din care sa reiasa valoarea imobilului la momentul respectiv. Serviciul de evaluari proprietati imobiliare iti este asigurat de catre Evaluator Saceanu Marius Valentin. Serviciul este realizat in conditii sigure astfel incat raportul sa fie real si corect. In urma raportului se vor cunoaste cheltuielile care se realizeaza intr-o anumita perioada si vei stii care este pretul real al imobilului. Acest raport trebuie inmanat viitorului client. Acesta il va analiza si va decide daca cumpara sau nu bunul prezentat.

Un raport este util si pentru tine, in felul acesta cunosti cheltuielile exacte pentru bunul detinut si vei stii ce modificari sa faci. Este foarte important cine iti realizeaza acest raport si ce resurse utilizeaza. Evaluator Saceanu Marius Valentin este cea mai buna optiune pe care o ai, deoarece echipa din cadrul cabinetului este pregatita in domeniu si poate faca fata solicitarilor. Preturile solicitate sunt accesibile pentru toti clientii.

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii ia legatura cu cabinetul particular Evaluator Saceanu Marius Valentin. Poti contacta cabinetul printr-un apel la numarul de telefon 0726.740.112 sau printr-un email expediat la adresa [email protected]. Colaboreaza cu cei mai buni in domeniu pentru a obtine un raport corect. Serviciul de evaluari proprietati imobiliare iti sta la dispozitie la cele mai bune preturi de pe piata. Vei cunoaste valoarea reala a bunului imobiliar pe care il ai.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram