Valmand a deschis un nou magazin in Timisoara

22 decembrie 2015
Autor:
Content SEO

In cazul in care iti doresti sa cumperi un inel de logodna si stai in vestul tarii, ar trebui sa stii ca Valmand a deschis un nou magazin in Timisoara. Cu o istorie bogata in ceea ce priveste inelele de logodna, compania a decis sa ofere inele de logodna Timisoara, tuturor celor care isi doresc o calitate superioara pentru produsele pe care le cumpara si garantia  valorii.

De ce Valmand?

In primul rand, pentru ca au o istorie de peste 30 de ani in domeniul bijuteriilor, istorie care a reusit sa ii caleasca si sa ii invete cele mai fine trucuri pentru o bijuterie perfecta. Spre deosebire de alte magazine de bijuterii, la Valmand vei putea sa iti personalizezi inelul de logodna, verigheta sau lantisorul pe care doresti sa il cumperi.

Calitatea este un lucru care recomanda magazinul, fiind folosite doar pietre pretioase 100 % naturale, indiferent ca este vorba despre diamante, rubine sau alte pietre. De asemenea, pietrele sunt importate din Statele Unite ale Americii si dispun de un certificat GIA care atesta calitatea superioara pe care o au.

Atunci cand comanzi din magazinul online Valmand, ai la dispozitie toate parghiile pentru a putea comanda inelul perfect:

  •  Dispui de un suport de cea mai buna calitate, care te insoteste pe tot parcursul achizitiei;
  •  Dispui de toate informatiile de care ai nevoie care te vor ajuta sa te bucuri din plin de inelul pe care il cumperi si sa cumperi acel inel perfect;
  • Ai posibilitatea de a vedea live ceea ce cumperi, intr-un magazin aflat intr-o zona centrala a Timisoarei.

Chiar si dupa achizitie te poti baza pe cei de la care ai cumparat inelul, deoarece ai o garantie care iti ofera posibilitatea reparatiilor, a curatirii sau a schimbarii bijuteriei ori de cate ori aceasta pateste ceva.

Asadar, daca tii cu adevarat la persoana cu care vrei sa te casatoresti si vrei sa ii oferi inelul perfect, Valmand Timisoara este varianta ideala.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram